0
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

STOJKOVIĆ: Danas je svakom navijaču crno-belih puno srce, kada igra ovakav Partizan, šta reći?!

Objavljeno: 09.08.19 u 00:01

Crno beli su slavili sa 3:1, a Partizanov čuvar mreže i kapiten nije imao puno posla.

Stojković je malo bio angažovan tokom prvog meča protiv Malatije, a ono posla što je imao odlično je veoma dobro. Nakon meča bio je ponosan na svoje saigrače. 

– Videli ste, moglo je da bude mnogo više. Ponosan sam na saigrače. Izgledali smo svetski. Siguran sam da ćemo ovako i nastaviti. Danas je svakom navijaču Partizana puno srce. Nagledali su se dobrog fudbala – počeo je Stojković i potom dodao: 

– Videli ste pojačanja, ginuli smo, bili smo tim. Prva utakmica kući unosi strah jer se bojiš da ne primiš gol, a mogli smo još ubedljivije da ih dobijemo. Iskusna su ekipa, znaju da igraju na rezultat, na provokacije, a mi smo preterano dobro igrali i zato oni nisu došli do izražaja, kada je ovakav Partizan, šta više reći – Ne krije zadovoljstvo Stojković.

Partizan je imao veliki broj šansi, moglo je ubedljivije.

– Bilo bi lepo da smo pobedili ubedljivije, ali fudbal je to, idemo dalje. Opasni su kada se na sredini izgubi lopta, vrteli su se oko našeg šesnaesterca, iskusni su, tamo će igrati otvoreno, napašče od početka. Pamet u glavu i moramo da ponovimo ovu igru – ističe Stojković.

Sa stadiona Partizana – Stefan Smuđa 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter