0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

SIMO KRUNIĆ: Samo ozbiljno protiv ‘zmajeva’, Knežević u startnih ’11’!

Objavljeno: 09.08.19 u 14:50

Fudbaleri Radničkog u subotu od 20 časova dočekuju Vožovac u utakmici 4. kola Superlige Srbije.

Niški tim je u uvodna tri kola upisao dve pobede i poraz, dok je Voždovac odigrao jedan meč manje i zabeležio remi i poraz. Duel na stadionu Čair je na redovnoj konfereniji za medije najavio šef stručnog štaba Radničkog Simo Krunić.

-Nijedna utakmica u ovoj ligi nije laka, a mi smo u to najbolje mogli da se uverimo u prošlom kolu protiv Javora kod kuće. Sada nam dolazi Voždovac koji je neugodan tim. Čitao sam u novinama prethodnih dana da oni imaju nekih kadrovskih problema, da su se zahvalili na saradnji nekim igračima i da će ovde doći u izmenjenom sastavu u odnosu na onaj u kojem su nastupili u prethodne dve utakmice. Ali nas te stvari ne treba da interesuju. Treba da budemo skocentrisani i u svakom slučaju bolji nego što smo bili u duelu sa Javorom. Taj meč je pokazao da sve ekipe u našoj ligi igraju dobar fudbal i da niko ne sme da se potceni. Sa velikom mukom smo uspeli da ih pobedimo i sa tim razmišljanjem dočekujemo ovaj susret sa Voždovcem. Moramo mnogo više da damo u svim elementima igre da bi došli do željenog rezultata, a to je pobeda. Nisam zadovoljan kako smo igrali protiv Javora i prethodnu sedmicu sam iskoristio da promenim pristup kod igrača. Od prvog minuta moramo biti fokusirani i to je osnovni preduslov da budemo bolji nego do sada. Potrebno je više trčanja, jer neki naši igrači tokom utakmica upadaju u evidentnu krizu. Daćemo sve od sebe da se našoj publici sada predstavimo u puno boljem svetlu i da uz njihovu podršku dođemo do cilja. Još jedan trijumf bi nas doveo u veoma dobru poziciju posle četiri odigrana kola i moramo učiniti sve što je potrebno da do njega i dođemo- rekao je Krunić.

Trener Radničkog se potom osvrnuo i na kadrovsku situaciju u svom timu.

-Čumić i Noma su povređeni i na njih dvojicu sigurno ne mogu da računam. U odnosu na utakmicu sa Javorom, počeće Filip Knežević umesto Čumića, a postoji velika verovatnoća da će se u prvu postavu posle lakše povrede vratiti kapiten Saša Stojanović. Haskić će biti na klupi, pošto još uvek nije spreman za svih 90 minuta. U svakom slučaju koja god postava da izađe, cilj je jasan. Treba da budemo agresivni, da stvaramo više šansi, da jače pritiskamo protivničku zadnju liniju i ukoliko to odradimo kako treba, tri boda ne bi smela da izostanu- završio je Krunić.

Glavni sudija ovog susreta biće Srđan Jovanović. Ulaznice za ovaj susret prodaju se na biletarnici ispred hale Čair. Karta za južnu tribinu košta 150 dinara, a za istočnu i zapadnu potrebno je izdvojiti 300 dinara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter