0
Evropske lige

BAJERN TRAŽI KRILO: Perišić prva želja, ima ih još tri…

Objavljeno: 09.08.19 u 11:10

Odlaskom Arijena Robena i Franka Riberija, Bajern je ostao deficitaran na poziciji krilnih napadača, a zamena je trebalo da bude Leroj Sane.

Ipak, do transfera između Bajerna i Mančester sitija neće doći, razlog tome je teška povreda Nemca kom su stradali prednji ukršteni ligamenti kolena. Tako su Bavarci sada morali da se okrenu novom rešenju.

Ono glasi Ivan Perišić. Navodno, Hrvat je prvi ‘pik’ svog zemljaka Nike Kovača. Perišić bi na ‘Alijanc arenu’ stigao kao pozajmljeni fudbaler, a Bajern bi ga kroz godinu dana otkupio za 30 miliona evra. Trener Intera Antonio Konte poručio je da ne računa na Hrvata, što je neroazurima samo kamen oko vrata zbog plate od četiri miliona evra godišnje.

Pored Ivana Perišića, Bajern je naciljao krilnog napadača Ajaksa Hakima Ziješa, potom PSV-a Stivena Bergvajna i reprezentativca Nemačke iz Lajpciga Timu Vernera. Čini se da Bavarci bar za sada čekaju odluku Hrvata.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter