0
Domaći fudbal

FOTO: Miroslav Todorović / FK Partizan

PAVLOVIĆ: Nema alibija za primljen gol! Miletić: Dao sam sve od sebe da se oporavim, hvala medicinskom timu!

Objavljeno: 08.08.19 u 23:41

Partizan je nadigrao Malatiju, koja je pred meč možda delovala samouvereno, ali to na terenu nisu pokazali.

Igrači iz Turske nadigrani su na stadionu Partizana. Crno-beli su opravdano slavili sa 3:1, a mogla je prednost da bude i veća.

Strahinja Pavlović je nakon meča podelio svoje viđenje utakmice.

– Bila je teška utakmica, ali smo odigrali taktički dobro, imali smo dosta šansi, mogli smo još koji gol da postignemo. Želimo da pobedimo i u revanšu, nadtrčali smo ih u potpunosti u večerašnjoj utakmici – ističe Pavlović.

Šta se desilo kod gola?

– Ne znam, sve se jako brzo desilo, odnekud je igrač bio puštem, ja sam naleteo na loptu i to je to. Gol je čist, nije faul, nema alibija, analiziracemo to – zaključak je Pavlovića.

Nemanja Miletić takođe smatra da je Partizan bio bolji večeras.

– Bili smo mnogo bolji, mogli su samo iz prekida da nam daju gol. Krivo mi je jer nismo većom razlikom uspeli da pobedimo. Ipak, imamo pozitivan rezultat pred revanaš – počinje Miletić.

Bek je potom pohvalio medicinski tim.

– Moram da pohvalim naš medicinski tim pre tri dana kada sam video zglob bio sam jako uplašen, po sedam sati sam bio na terapijama, dao sve od sebe i uspeo da se oporavim – zadovoljan je Miletić.

O Asanu… 

– Videli smo već na treningu o kakvom igraču se radi. Videli ste i  vi sada. Mislim da će još da raste i mislim da smo sada ozbiljan tim. Pohvalio bih navijače koji su nam bili vetar u leđa, stvarno su došli u velikom broju i bodrili nas po lošem vremenu zaključak je Miletića. 

Sa stadiona Partizana – Stefan Smuđa 

FOTO: Miroslav Todorović / FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter