Crvena zvezda u petak od 20 časova igra protiv Mladosti iz Lučana, u utakmici Superlige koja se nalazi između dva meča protiv Kopenhagena.

Zvezda će imati težak zadatak da se ‘prešalta’ sa Evrope na domaći fudbal i protiv Mladosti napravi uvertiru pred gostovanje u Danskoj.


– Bez obzira što Nenad Milovanović neće više voditi ekipu njegov zamenik Stanić će sprovesti sve što su do sada radili. Otišli su im ključni igrači, ali su doveli zamene. Agresivna su ekipa i igraju dobro na “Marakani”. Neće nam biti lako jer dolazi između dve utakmice sa Kopenhagenom – rekao je Vladan Milojević.

Milojević će imati problema i sa povređenim igračima, jer su Pavkov i Rodić zaradili povrede pre dva dana protiv danskih ‘lavova’.

– Zato je fudbal interesantan, to su delići sekunde. Ne volim kad su igrači povređeni. Rodić je imao problem na poluvremenu i tražio je izmenu.

Konačno će šansu dobiti i novi napadač iz Portugalije, Tomane.

– On diže obrtaje. Izgleda bolje i sigurno će sutra dobiti minutažu. Kod njega je problem fizičke pripreme – rekao je trener srpskog šampiona Milojević.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Zatim se osvrnuo na duele sa Kopenhagenom, još su glave ‘vruće’.

– Došli su do gola u gostima, ali sve utakmice su različite. Voleo bih njih da prođemo pa da igramo malo sa ekipama sa Iberijskog poluostrva.

Fudbaler Kopenhagena Karlo Bartolec je rekao da je Zvezda prosečna ekipa, sa dva lica i da u gostima uglavnom dobija ‘porcije’. Milojević mu je odgovorio citirajući Čarlsa Bukovskog.

– Ne bih da komentarišem. Ako tako misli, ima pravo na to. Živimo u Evropi i to je demokratija. Što kaze Čarls Bukovski ako ti kažeš, a ja ne odgovaram ne znači da si ti u pravu.