0
Domaći fudbal

RASTE INTERESOVANJE: Defanzivac Zvezde na meti kluba iz Portugalije!

Objavljeno: 07.08.19 u 10:20

Turci su dobili jakog konkurenta, a levi bek će za dva dana biti spreman, jer je zbog povrede leđa izašao iz igre u finišu meča sa Kopenhagenom.

Polako klubovi razmatraju kupovinu novih igraca, a obicno se poslovi sklapaju u drugoj polovini avgusta i kako stvari stoje na izlaznim vratima Crvene zvezde je Milan Rodić.

Potencijalni reprezentativac Srbije se nalazio blizu selidbe u Antaliju, ali su Turci dobili jakog konkurenta pošto je interesovanje pokazala i Braga.

Portugalci su izabrali levog beka crveno-belih, a postoje još dva kluba koja žele da budu pobednici ‘trke’. Rasplet se očekuje uskoro i navijači Zvezde su zabrinuti zbog povrede standardnog člana, koji je morao ranije da napusti meč sa Kopenhagenom.

Kako saznaje HotSport, u pitanju je upala donjeg dela leđa, čemu je kumovao nastup protiv Helsinkija na veštačkoj travi, ali posle pauze od dva dana Rodić bi trebalo da bude u stroju i zauzme svoju poziciju u revanšu sa Dancima.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter