0
Evropske lige

KAŠNJENJE OD 400.000 FUNTI: Mančester kaznio Lukakua, da li je time ‘poslat’ signal Juventusu?

Objavljeno: 07.08.19 u 12:00

Zakuvale su se priče oko prelaska Romela Lukakua u Juventus, do te mere da je Belgijanac dobio veliku novčanu kaznu od kluba, a sumnja se da je to učinio namerno?

Već neko vreme se Juventus ‘lomi’ između Maura Ikardija i Romelu Lukakua, a prema nekim navodima Belgijanac je već dogovorio platu sa ‘starom damom’ i sada je samo na klubovima da se dogovore oko cifre za obeštećenje.

Mančester junajted ne želi da ide ispod cene od 85.000.000 evra, a jedan od pokušaja i igrača da spusti cenu i ubrza transfer jeste njegov ne dolazak na trening.

Ispostavilo se da je Lukaku otišao kući u Belgiju, gde je trenirao sa mladim timom Anderlehta, ali kada nije stigao na trening uoči početka Premijer lige sledećeg vikenda, usledila je kazna.

Tako će u klupsku kasu morati da uplati čak 400.000 funti, što je jednako iznosu njegove dve nedeljne plate.

U planu je bila razmena Paolo Dibala – Romelu Lukaku, ali je prvi pokušaj propao. Videćemo da li je Juventus ‘dobio signal’ i hoće li ponovo krenuti u napad.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter