7
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

HS ANALIZA: Pavkov je u magli za Kopenhagen, ovaj momak ‘budan’ je sad preko potreban Milojeviću…

Objavljeno: 07.08.19 u 20:00

Nimalo ohrabrujuće vesti danas su stigle sa ‘Marakane’ kada je reč o povredi napadača Milana Pavkova…

Sada pristalice šampiona Srbije brine kako i sa kim napasti Kopenhagen u Danskoj. Šanse da gorostasni centarfor zaigra su minimalne, tako da će Vladan Milojević morati da pribegne drugom rešenju.

Jasno je da će ono najverovatnije biti Ričmond Boaći. ‘Delijama’ se diže kosa na glavi zbog napadača iz Gane, koji otkada se vratio iz Kine ne liči na onog špica koji je prosto terorisao golamne u Srbiji, ali i Evropi. Svega dva gola na šest mečeva nije toliko očajan statistički parametar, ali kretanje Boaćija i broj šansi u koje ulazi je više nego zabrinjavajuć pred svakako meč sezone u Kopenhagenu. Na napadaču iz Gane je da se kako zna i ume probudi do ulaska u avion za prestonicu Danske, jer mu ‘Delije’ novu bledu partiju na ‘Parkenu’ neće oprostiti.

Ima Vladan Milojević još džokera u rukavu, ako slučajno proceni da je popularni Boćko daleko od maskimalnog fokusa na Dance. Šansu bi kao najistureniji mogao da dobije Aleksa Vukanović, momak koji je u Napretku upravo igrao tog najisturenijeg igrača. Aleksina vrlina je brzina i to što bi sve vreme kako u napadu, tako i u odbrani mogao da pritiska odbranu Kopenhagena.

Varijanta je da ‘devetku’ igra El Fardu Ben, mada ruku na srce fudbaler sa Komora je ovu ulogu dobijao prethodnih godina i nije se baš snalazio. Bio je daleko od efikasnog, a njegove partije ove sezone ne ulivaju nadu da je to idealno rešenje.

Kao najmanje moguća varijanta je da šansu od početka dobije mladi Nikola Krstović koji je stigao iz Zete. Ovaj momak još uvek nije dobio šansu da zaigra u prvom timu, bio je na klupi protiv Radničkog iz Niša, te bi dvoboj sa Mladosti u petak mogao da bude generalna proba za talentovanog Crnogorca.

Pred Vladanom Milojevićem pet dana da skocka najbolju kombinaciju, kombinaciju koja će dovesti do toga da na ‘Parkenu’ zavlada muk…

0
0

7 Komentara

  1. Kako objasniti ovakav kopernikanski obrt?! Do sada su Pavkova svesno stavljali u drugi plan, slali ga na pozajmice, slali ga u Kinu i već su ga bili otpisali a kad se Pavkov vratio iz Kine neobavljenog posla tada ih je doveo u nezgodnu situaciju. Nisu znali šta da rade s njim?! Sada odjednom ne mogu bez Pavkova! Kakvi su ovo vrhunski licemeri ovi što vode Zvezdu!

    0
    0
    Odgovori
  2. VEROVATNO SE VELIKI STRUČNJACI NEBI SLOŽILI SAMNOM ALI JA MISLIM DA JE MILOJE POGRESIO ŠTO U DRUGOM POLUVREMENU NIJE UVEO U IGRU NA MESTO ŠPICA JEVTOVIĆA I UPARIO GA SA MARINOM , MISLIM DA BI REŠILI POZITIVNO MEČ JER JE MNOGO BRŽI JEVTOVIC OD BOACIJA A NJIHOVI ŠTOPERI MI DELUJU SPORO. OVO TREBA PROBATI U REVANŠU AKO PRVI DAMO GOL.

    0
    0
    Odgovori
  3. Zbog ovog rezerviste iz kineske lige, u drugi plan su bili gurnuti Pavkov i Joveljić! Umesto da daju “gratis” Boaćija nekom timu iz Vijetnama ili Bangladeša a da Joveljića zadrže u skladu sa javnim zakllinjanjem Terzića da je Joveljić budućnost Zvezde, oni su dali Joveljića za džabe a ostavili rezervistu iz kineske lige! Tako svečanu i tužnu zakletvu o Joveljiću, Terzić je dao samo mesec dana pre njegove prodaje! Ovo brutalno forsiranje drugorazrednih afričkih “kapitalaca” Bena i Boaćija dovelo je do toga da smo u drugom poluvremenu protiv Danaca igrajući sa Benom i Boaćijem, imali dva igrača manje na terenu! Stanje sa “kapitalcima” najbolje pokazuje nivo znanja ove interesne grupe koja vodi Zvezdu i naravno pokazuje stručnost Milojevića!

    0
    0
    Odgovori
      • Ovaj heroj slobodne misli, koji se potpisuje sa lažnim imenom “Zvezdaš”, se može uporediti sa Filipom Višnjićem! Njih vezuje jedna zajednička osobina jer nisu nikada gledali fudbal! On svako jutro pođe po mišljenje u Mjesnu zajednicu i kada dobije matricu on je ponavlja do besvesti! Za njega su lažni “kapitalci” Boaći i Ben odlično igrali protiv visokih, glupih za fudbal i snažnih Danaca! Uživaj i dalje u vanvremenskim igrama lažnih “kapitalaca” Boaćija i Bena, koji će igrati u Zvezdi dok tu bude “trener godine”!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter