10
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

TERZIĆ: Ovo je evropska Zvezda, nemamo za čime da žalimo! Navijači dođite u Kopenhagen da zajedno slavimo!

Objavljeno: 06.08.19 u 23:43

Nakon meča protiv Kopenhagena u crveno-beloj javnosti glavna tema je suđenje.

Crveno-beli su ispustili vođstvo koje su stekli na kraju prvog poluvremena kada je Milan Pavkov doneo prednost Zvezdi. Dok su Delije kivne na sudiju, Direktor kluba Zvezdan Terzić poručuje da nema vremena za razmišljanje o suđenju.

– Nema sada vremena za žaljenjem i pričama o sudijama. Ne želim da se priča o tome. Odigrali smo dobar meč, disciplinovano i odgovorno, taktički perfektno. Ovo je prava zvezda, ovako se igraju evropske utakmice. Čestitam svim našim igračima na izvanrednoj utakmici. Već smo okrenuti meču u Kopenhagenu, imamo još 90 minuta, idemo tamo da pobedimo. Ništa nas drugo ne interesuje. Pozivam sve naše navijače širom Evrope da dođu u Kopenhagen da zajedno pobedimo, poručio je Terzić.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Darko Noveski i Mirko Marković

0
0

10 Komentara

  1. Bas mi je zao ovih grobara.Treba pored vesti o Partizanu jos nekoliko puta procitati i jos komentarisati vise o Zvezdi nego o svom Partizanu.Medicina ovo mora da objasni ako moze

    0
    0
    Odgovori
  2. I ovom Marinu je mama iz Čačka a tata franjevac baš me čudi odkud u stubu SRPSTVA. Zašto se krije zar nije trebao da igra u PARTIZANU.
    Turski konjanici mudro ćute.

    0
    0
    Odgovori
    • Zapamticemo ove reci „dodjite da slavimo“ovo je tuga i sramota od igre.bez ijedne sanse na domacem terenu,sa najsporijim igracima ikad,sa ivanicem,kanjasom,gobeljicem,oba spica….sa trenerom koji igra sa devet igraca pozadi i misli da ce uvek imati srece,sa 50 promasaja u prelaznom roku za dve godine,sa dugom koji nije smanjen a igrala se evropa i mnogo prodatih igraca.strasno je to sto u srbiji ima toliko ljudi koji veruju ovakvim lazima.

      0
      0
      Odgovori
  3. Vi ste se naplatili, rastalili, vratili dugove i sad lagano.
    Doveli ste ovom naduvenku poluigrače iz Pafosa i Tondela (koji ne igraju) i čekate da vas sreća pogleda kao prošli put.
    Malo se dalo i stranci naravno. Mora se.
    Pa nije to rulet Terziću…

    0
    0
    Odgovori
  4. TERZIĆ: “Ovo je evropska Zvezda, nemamo za čime da žalimo! Navijači dođite u Kopenhagen da zajedno slavimo”! Alo Terziću, ti si verovatno zaboravio da je na klupi Zvezde Milojević, poznata kukavica u svetu trenera! Znaš li da Zvezda u Danskoj mora igrati napadački i postići gol?! Može li neko zamisliti da Zvezda igra napadački pod Milojevićem?! Pokazao nam je na početku drugog poluvremena kakav napadački kapacitet ima Milojević! Šta je bilo sa “kapitalcima” Benom i Boaćijem?! Njihov učinak je još jednom dokazao njihovu nesposobnost za Evropu?!

    0
    0
    Odgovori
  5. Kakvi lazovi. NEZNA se je
    VECI : TERZA ILI MARIN.
    E NIJE VAM OVO AUSTRIJA.
    POBEDICE KVALITET. TERZO
    NE LAZI NAVIJACE.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter