11
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DEGENEK: Njihov levi bek je rekao da se igrač bacio! Smejali su nam se posle meča! (VIDEO)

Objavljeno: 06.08.19 u 23:32

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da slave protiv Kopenhagena. Utakmica je završena rezultatom 1:1.

Crveno beli su odigrali odličan meč, a nakon njega pred novinare je izašao odlični Miloš Degenek koji je analizirao samu utakmicu.

– Mislim, ne samo ja, svi mislimo da smo bili bolji. Bili smo dominantni i bolji. U drugom poluvremenu je utakmica krenula takvim tokom. Za penal ne mogu da kažem ništa, neki kažu da je bio, neki da nije. Isto je i prošle godine bilo 1:1 protiv Trnave, pa smo prošli dalje. Mogu da budem ponosan na saigrače i navijače. Očekujem da bude pun stadion naših navijača i u Danskoj – počeo je Degenek.

Crveno beli su bili bolji, ali su Danci na kraju meča preuzeli inicijativu.

– Imali su jedan šut u gol, taj penal, nema tu šta, bili smo bolji i kvalitetniji. Imamo utakmicu u petak, a onda ćemo da se koncentrišemo na revanš – ističe Degenek.

Sudijski kriterijum u meču bio je u najmanju ruku čudan.

– Ne bih mnogo komentarisao suđenje i sudiju. Znamo kako to funkcioniše. Meni je iskreno njihov levi bek rekao da se igrač bacio. Krivo mi je što su njihovi igrači slavili i smejali se nama, to mnogo boli. Idemo tamo da ih zgazimo u revanšu, mi ćemo biti ti koji se poslednji smeju – zaključio je Degenek 

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Darko Noveski 

Foto: Crvena zvezda 

0
0

11 Komentara

  1. Sta je grobari sta ste se razgoropadili sta vas biriga da li je bio penal ili ne, kako smo igrali, ko se smejao i ko se vratio i ciji je Vucko. Dobicete vi od turci janicari po guzi od srca vam zelim pravo ponizenje ..pozdrav ..

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma jeste grizla ih savest pa eto tebi otvorili dušu i priznali sve. Ti da si valjao ne bi te arapi oterali posle pola sezone.

    0
    0
    Odgovori
    • Kakvi smo mi ljudi da je strasno.. sudija los do bola, a i nmg da verujem da sad glumimo neko besnilo.. ista i tamo utakmica ce biti, ko ima vise srece taj ce proci.. A pricamo neki kopenhagen, nijedan sut ka golu, samo disciplina u igri, kao i nasa, nismo zasluzili nereseno, vratice nam se tamo.

      0
      0
      Odgovori
  3. Sta ti je ocaj,pa sada kao smejali se I to to rekao njihov igrac,pa ti si decko prolupao skroz od kada si se PONOVO vratio,luda je luda.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ben pošteno priznao da je bio penal a ostali pošteni nazovi igrači glume ludilo i kao izčuđavaju se odkud penal. Odlično odigrali a ono kući igrali bunker.
    Sramota od igre.

    0
    0
    Odgovori
    • Volim vas komplekse.. Ti si onaj sto te u osnovnoj nisu birali u tim na malom fudbalu.. Ili su te tukli u glavu.. Demencijo radis posao.. Spremi se za turke i cekaj da te pune pa da slavis..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter