3
Domaći fudbal

FOTO: CSKA

KONKURENCIJA: Bundesligaš i Turci bi da ‘ukradu’ dve velike Partizanove želje

Objavljeno: 05.08.19 u 20:28

Ponude iz Nemačke i Turske mogle bi da pokvare planove ‘parnog valjka’.

Partizan je doveo Takumu Asana, što je veliko olakšanje i impuls pred nastavak sezone, ali već duže vreme traju pregovori i oko dovođenja veziste iz Izraela.

Bibras Natho je želja struke i rukovodstva, činilo se da je bivši igrač CSKA iz Moskve i Olimpijakosa blizu dolaska, ali je plata koju traži možda i nepremostiva prepreka.

Međutim, javio se turski Sivaspor, koji je navodno sklopio dogovor sa slobodnim agentom i prema informacijama iz Turske u narednih nekoliko dana bi trebalo da potpiše ugovor.

Videćemo kakva će reakcija Partizana biti na ovu pojavu konkurencije, a rivala su crno-beli dobili i u slučaju štopera Nikole Maraša.

Nemački bundesligaš Fortuna iz Dizeldorfa je stupila u kontakt sa portugalskim Šavezom i tamošnji mediji prenose da je transfer vrlo moguć.

Bivši kapiten Rada takođe je jedna od želja Partizana u letnjem prelaznom roku, ali ta pozicija nije toliko urgentna za pokrivanje, dok se ne desi prodaja u zadnjoj liniji, a u njoj je najtraženiji Strahinja Pavlović.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

3 Komentara

  1. VAZURA BI DZABE. GNJIDO
    OVORI SE DAJ NOVAC ZA NACO. BEZ NJEGA ISPADAMO OD TURKE. JAO
    KAKVI KILAVI VODE PARTIZAN. SVE AMATERI !!

    0
    0
    Odgovori
      • Samo vi gledajte svoje dvorište, kako će te sa kopenhagenom pošto ga novinari za vas predstavljaju kao da je real ako izgubite biće ej to je kopenhagen stalni učesnik evrope, a ako pobedite vaši novinari će da napišu kako zvezda na čelu sa pedantnim stručnjakom klarkom prevazilazi granice univerzuma.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter