0
Domaći fudbal

FOTO: YouTube/Printscreen

OMLADINSKI ‘VEČITI DERBI’: Borba, koškanje i na kraju bod za Partizan protiv Zvezde (VIDEO)

Objavljeno: 03.08.19 u 15:10

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odigrali su nerešeno 1:1 u večitom derbiju Omladinske lige Srbije.

Prvo kolo omladinske lige Srbije donelo nam je dvoboj ‘ljutih rivala’ Crvene zvezde i Partizana, a duel crveno i crno-belih obilovao je sa  puno borbe, agresivnosti, nadmudrivanja dva trenera i na kraju nerešen rezultat 1:1. Omladinci Crvene Zvezde i Partizana imali su muke sa terenom koji je bio natopljen vodom usled obilnih padavina u glavnom gradu Srbije. Baš zbog toga je malo moglo da se vidi na samom borilištu.

Crveno-beli su više imali loptu u nogama, ali ne i dobre prilike. Sve se to ‘pozlatilo’ kada je Martin Novaković u 27. minutu precizno zatresao mrežu sa ‘bele tačke’. 

U drugom delu utakmice, Partizan je igrao znatno bolje, mnogo odlučnije krenuo napred, prvo uspostavio ravnotežu, a potom i postao aktivniji rival. 

U 85. minutu crno-beli su uspeli da dođu do izjednačenja, praktično iz prvog šuta na gol, a strelac posle kornera bio je Đurković.  Pred kraj meča viđena je i nervoza sa obe strane, u jednom trenutku došlo je do koškanja igrača dva tima, ali se na sreću sve brzo završilo.

Treneri Slavoljub Đorđević i Nenad Brnović su bili jako zadovoljni izdanjem svojih igrača. Obojica su izrazili zadovoljstvo zbog fer i korektne igre. 

Autor: Lazar Kuzmanović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter