0
Evropske lige

PREOKRET: Bejl ostaje u Realu, iz kluba bi mogao da ode Zidan?

Objavljeno: 31.07.19 u 11:28

Čini se da je glavna misija od povratka Zinedina Zidana u Real bila kako isterati Gereta Bejla iz ekipe.

Pokušao je nekoliko puta, a Velšanin se poput feniksa nekoliko puta dizao iz pepela. Poslednji pokušaj da se ‘pokloni’ Bejl Djangsuu gde bi postao najplaćeniji igrač sveta osujetio je Florentino Perez. Predsednik Reala stopirao je transfer, Perez nije mogao da dozvoli da igrač takvog kalibra ode bez obeštećenja, te se Bejl vratio u Madrid. Zbog ‘stresa’ neće igrati na Audi Kupu, a svoju šansu čekaće u Realu, ali možda ne kod Zidana, evo o čemu se radi…

REAL MADRID 

Španski mediji tvrde da je Zidanova stolica ozbiljno poljuljana, te da će Francuz biti smenjen tokom jeseni. Predviđa se da će odoleti pritiscima do božića, a posle će Real potražiti novog trenera. Kako navode mediji upućeni u dešavanja u Realu, Zidan je izgubio poverenje uprave zbog serije loših poteza koje je vukao od povratka, a sve veći broj članova borda Reala veruje da su promašili sa odlukom da Zidana vrate u klub. Ako pogledamo prve pripremne mečeve, kao i nastup ‘kraljevskog kluba’ na Audi kupu, izvesno je da će Madriđani imati tešku jesen ukoliko se stvari brzo ne preokrenu.

Geret Bejl 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter