0
Evropske lige

NA PRAGU DOGOVORA: Junajted dovodi Dibalu, evo koga šalje kao zamenu u Italiju!

Objavljeno: 31.07.19 u 10:34

Po svemu sudeći došlo je do dogovora. Juventus je dobio šta je želeo, ali i Mančester Junajted.

Čelnici Juventusa i Mančester Junajteda uspeli su da se dogovore oko angažmana Paula Dibale, odnosno Romelua Lukakua, ostalo je jedino da se Argentinac složi oko ličnih uslova. Klubovi će razmeniti igrače, tako će Lukaku karijeru nastaviti u Juventusu, a Dibala u Junajtedu.

Skaj Sport prenosi da je Dibala na pragu selidbe u Mančester Junajted, te da je ostalo da usaglasi detalje ugovora sa ‘crvenim đavolima’, a čini se da će to biti najteži deo celog posla. Lukaku je već dogovorio uslove prelaska u Juventus.

– Nisam ovde da bih pročao o bilo kakvim glasinama ili spekulacijama o igračima drugog kluba. Ali, naravno, radimo na angažovanju jednog ili dvojice fudbalera, kao što sam već rekao. Imamo još deset dana do početka Premijer lige i nadamo se da ćemo moći da dovedemo jednog ili dvojicu igrača – rekao je Ole Gunar Solsker na konferenciji za medije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter