2
Domaći fudbal

BUM: Konačno odjeknula transfer bomba u Humskoj – Partizan doveo najveće pojačanje!

Objavljeno: 31.07.19 u 19:20

Posle mnogo čekanja, Partizan je doveo dugo čekano pojačanje – u Humsku stiže napadač Arsenala, Takuma Asano!

HotSport je ekskluzivno najavio još sa priprema u Sloveniji da su pregovori u toku sa japanskim reprezentativcem, ali je on bio prilično neodlučan prilikom donošenja svoje odluke.

Imao je dve ponude iz inostranstva, koje su bile i unosnije, ali se ispostavilo da je presudio Partizanov imidž ‘dobre odskočne daske’ u Evropi i igrač Arsenala je prelomio – zaigraće za srpski tim.

Do danas popodne ništa se nije znalo, budući da je Asano čekao povećanje druge ponude. Celu ‘operaciju’ vodio je Savo Milošević, koji je uspeo na kraju da ubedi Asana da mu je Partizan najbolja opcija.

Partizan će na ime obeštećenja platiti milion funti, i to u tri dogovorene rate.

Kreativni vezista i(li) krilni napadač će u četvrtak doputovati u Beograd, a za petak se očekuje promocija na stadionu u Humskoj.

0
0

2 Komentara

  1. Milion za pozajmicu??? Zanimljivo… Ko garantuje da ce potpisati za Partizan poslije isteka ugovora sa Arsenalom?Samo se nadam da i on nece doci potpuno van forme kao mnogi stranci prije, jer je potreban na terenu sto je prije moguce…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter