0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

PANKOV: Oni će nas napasti, a mi ćemo igrati kao da je 0:0; IVANIĆ: Koliko se sećam, teren im nije dobar…

Objavljeno: 30.07.19 u 09:45

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su na revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona koji sutra od 18 sati po lokalnom vremenu igraju protiv Helsinkija.

(Specijalni izveštač HotSporta iz Helsinkija – Darko Noveski)

Dvojica fudbalera Mirko Ivanić i Radovan Pankov izneli su očekivanja pred revanš. Crvena zvezda će imati prednost od 2:0 iz prvog duela.

– Najbitniji nam je prolazak dalje, imamo odličan rezultat iz Beograda i očekujemo prolazak dalje uz našu dobru igru. Već sam igrao na terenu u Helsinkiju, sećam se da njihov veštački teren nije u najboljem stanju, osim ako ga nisu promenili. Imamo dobre uslove za igru, znamo zašto idemo i daćemo sve od sebe da prođemo dalje – rekao je Ivanić.

Optimizam pred utakmicu u sredu nije krio ni štoper Radovan Pankov.

– Očekuje nas drugo poluvreme, mogli smo i u Beogradu da vidimo da nam neće biti lako. Oni će nas sigurno napasti, ali gledaćemo rutinski da rešimo utakmicu u našu korist. Naš brz gol bi rešio utakmicu. Iako imamo prednost ući ćemo u utakmicu kao da je 0:0, idemo na pobedu kako bismo smireno priveli utakmicu kraju i prošli u treće kolo – poručio je Pankov.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter