0
Domaći fudbal

DOBRE VESTI ZA ZVEZDU: Jovičić operisan, poznato je koliko će vezista pauzirati!

Objavljeno: 30.07.19 u 16:25

U istom danu kada je Crvena zvezda otputovala na revanš utakmicu protiv Helsinkija u Finsku vezista Crvene zvezde je operisan i oseća se dobro.

Branko Jovićić je danas operisan u Italiji u priznatoj klinici doktora Marijanija, a odmah nakon operacije posetio ga je menadžer Ivan Dudić. U razgovoru za HotSport Dudić je otkrio u kakvom je stanju vezista i kada ga očekuje povratak na teren.

– Operacija je protekla u najboljem redu, doktor je učvrstio ligament kolena i očistio meniskus i njegova je procena da će Jovičič sa treninzima krenuti za tri do četiri meseca, a povratak na teren ga očekuje februara kada počne drugi deo sezone. Branko će u narednih mesec dana ostati u Rimu na rehabilitaciji, a nakon toga vraća se u Beograd. Oporavak kod kuće teći će pod palicom Andree Milutinovića koji je tokom karijere radio u Metalistu i Interu iz Milana – rekao je za HotSport Ivan Dudic

Podsetimo, Jovičić je povredu zadobio u prvom meču protiv Helsinkija. Odigrao je ceo meč, a nakon toga ustanovljeno je da je u samoj završnici nakon jednog nezgodnog starta zadobio ozbiljnu povredu

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter