0
Evropske lige

‘SAN’ JAVLJA: Sergej se dogovorio sa Junajtedom, evo šta se čeka…

Objavljeno: 29.07.19 u 09:50

Prestižni britanski list ‘San’ objavio je kao udarnu vest da su se Mančester junajted i Sergej Milinković-Savić dogovorili oko transfera.

Sergej Milinković-Savić se preko svog agenta Mataje Kežmana dogovorio sve oko transfera u Mančester junajted. Cena Srbina je ukupno 81 milion evra, ali da bi do prelaska igrača sa Olimpika na Old Traford došlo nešto mora prvo da se reši.

To je prodaja Pola Pogbe u Real Madrid. Mančester junajted je spreman da proda Francuza za 150 miliona evra, ‘kraljevski klub’ želi da ga kupi, ali čeka se novac. Bila je opcija prodaja Gereta Bejla u Kinu, ali je to za sada stopirano.

Navodno, Mateja Kežman u Londonu pomno prati šta se događa na relaciji Mančester junajted-Real Madrid. Za to vreme Simone Inzagi pokušava da nagovori upravu da Srbin ostane u Rimu, mada se sa druge strane traži zamena.

– Voleo bih da Sergej ostane, ali sam svestan da je klubu potreban novac. Moje je samo da Sergeju dam savet, on više nije mali, ima 24 godine. Trenira sa nama i ne propušta treninge, a šta će se dogoditi, videćemo. Ako ode mi već tražimo zamenu, tržište je otvoreno i spremni smo za svaku situaciju – rekao je Simone Inzagi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO DANA!

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Dogovor je pao, a transfer Sergeja Milinković-Savića je i dalje ‘čardak ni na nebu, ni na zemlji’…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter