2
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

NENAD LALATOVIĆ: Kruševac je divan grad, Napredak zaslužuje Evropu!

Objavljeno: 29.07.19 u 10:46

Posle pobede njegovog tima nad Napretkom, šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da ovaj trijumf posvećuje svojoj devetogodišnjoj ćerci.

Vojvodina je večeras pobedila Napredak rezultatom 0:2 (0:0), u drugom kolu Super lige Srbije.

– Ovu pobedu posvećujem svojoj ćerci. Kao što znate, na prošloj utakmici su me vređali i ja to zaslužujem, ali moje dete od devet godina ne zaslužuje. Pravde i Boga ima i ja lično ovu pobedu posvećujem njoj. Bila je dobra utakmica i moram da pohvalim ekipu Napretka, jer se radi o dobrom timu i da je danas osvojio bod, to ne bi bilo nezasluženo. U prvom poluvremenu smo imali šanse koje nismo iskoristili, ali smo i u drugo poluvreme ušli jako dobro i postigli golove. Jednostavno, kada verujete u ono što radite, onda vas Bog i nagradi. Napretku kao klubu i Kruševcu kao gradu želim mnogo sreće u daljem toku takmičenja. Ja jako volim Kruševac, a ovaj grad i navijači Napretka zaslužuju da njihov tim igra u Evropi, te Napretku još jednom čestitam na igri koju je večeras prikazao – izjavio je Lalatović.

U narednom kolu, Voša će na „Karađorđu“ dočekati ekipu Rada.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter