0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KRATAK RASTANAK: Branko Jovičić ide u Rim, evo kada se vraća na teren… Problem i sa Marinom…

Objavljeno: 29.07.19 u 10:34

Posle operacuje sledi period oporavka veziste pod kontrolom doktora Marijana, a zatim nastavak vežbanja pod komandom stručnjaka Milutinovića.

Jeste tesko, ali Branko Jovičić je borac i spreman da izdrži najteže trenutke u karijeri, pošto danas odlazi u Rim na operaciju ligamenata kolena koja će biti odrađena od strane najboljeg svetskog doktora Marijana. Ova klinika je čuvena za ovakve povrede sportista, a vezista će verovatno tri ili četiri nedelje ostati u Italiji na rehabilitaciji. Svaki program je individualan i brzina oporavka, a sličan problem je rešio Miladin Stevanović iz Čukaričkog i posle tri meseca počeo je sa laganim treninzima.

Nakon povratka u Beograd planirano je da Branko Jovičić nastavi da radi pod komandom Andreje Milutinovića, eksperta za oporavak igrača. Ovaj ‘specijalni trener“ je bio angažovan od strane domaćih i svetskih fudbalskih asova i svoj posao je obavljao u Metalistu i Interu.

Procene stručnjaka su da će Branko Jovičić biti potpuno spreman za drugi deo sezone od februara, a do tada mu ostaje da bodri svoje drugove koji sutra odlaze na revanš u Helsinki.

Upalu mišića ima kapiten Marko Marin, ali će putovati u Finsku i ostaje da se sačeka odluka može li da počne utakmicu ili će biti na klupi…

Zapratite najbolju sportsku instagram stranicu HotSport – saznajte sve vesti o Zvezdi i Partizanu

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter