0
Domaći fudbal

NASTAVIO RAT: Lalatović posle meča imao novu poruku za navijače Napretka!

Objavljeno: 28.07.19 u 22:25

Trener Vojvodine u svom još jednom gostovanju ‘pod Bagdalom’ ponovo je imao verbalnu komunikaciju sa delom publike u Kruševcu.

Često je Lalatović u Kruševcu, gde je inače i radio kao trener i ostavio traga, doživljavao prozivke sa tribina, posebno je eskaliralo prošle sezone kada je došao sa ekipom Radničkog iz Niša, a tako je bilo i večeras kada je došao u svojstvu trenera Vojvodine.

Bilo je tokom meča sporadičnih skandiranja i dobacivanja sa tribina, a on je odgovorio u 93. minutu kada je Zekić postigao drugi gol za ekipu iz Novog Sada za krajnjih 2:0.

Uoči same izjave na terenu ponovo je bilo dobacivanja sa tribina, a onda je Lalatović pokazao rukom ka njima i u kameru TV ArenaSport kratko im poslao poruku.

– Ovu pobedu posvećujem ćerki od devet godina. Nju su ovde vređali. Pokazao sam ovim navijačima, koji nisu navijači, da sam ja čovek. A oni su niko i ništa. Hvala i doviđenja – izjavio je Nenad Lalatović, okrenuo se i otišao bez komentara o utakmici i pobedi svog tima.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter