0
Evropske lige

ŠOKANTNO VEČE: Atletiko razneo Real u ‘Madrilenju’, Bejl se tome smejao – povreda Luke Jovića! (VIDEO)

Objavljeno: 27.07.19 u 09:12

Srpski napadač neće po dobrom pamtiti svoj prvi veliki derbi u dresu ‘kraljevskog kluba’.

U pripremnom meču u Nju Džerziju, Atletiko Madrid se bukvalno poigravao sa najvećim rivalom i spakovao mu čak sedam pogodaka, od čega je Dijego Košta postigao čak četiri.

Već na poluvremenu je bilo ogromnih 5:0 za ‘jorgandžije’, a golove su postizali Dijego Košta u prvom, Žoao Feliks u osmom, a onda do kraja poluvremenua Korea i Košta još dva puta za ‘petardu’ već pred odlazak na odmor.

Da šok bude još veći za Luku Jovića, on je u 24. minutu doživeo povredu prilikom duela sa Janom Oblakom i zbog toga je morao da napusti utakmicu. Izgleda da je u pitanju skočni zglob, ali nadajmo se da nije povreda teže prirode.

U nastavku meča Atletiko je nastavio da teroriše Real, pa je Dijego Košta stigao do svog četvrtog gola. Naćo je smanjio na 1:6, ali je ubrzo Vitolo postigao i sedmi gol za Atletiko.

Interesantno je da je kamera u tim momentima uslikala Gereta Bejla nasmejanog, dok se njegov tim raspadao. Istina, njemu je par sati pre meča potvrđen transfer u kineski Đangsu Suning, pa mu je verovatno bilo svejedno i veoma zabavno jer će u Kini zaraditi ogroman novac.

Do kraja su Benzema i Hernandez malo ublažili ovu sramotu Reala, za konačnih 7:3, ali svakako će je dugo pamtiti kada počne sezona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter