0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

POVREDA U ZAO ČAS: Propao prelazak veziste u Nim, poznato koliko će pauzirati Jovičić!

Objavljeno: 26.07.19 u 09:30

Čim se urade dodatni snimci uslediće operacija, kod čuvenog doktora Marijana u klinici u Rimu

Pobeda Crvene zvezde nad Helsinkijem je nakon saznanja da je Branko Jovičić zadobio tešku povredu kolena, pala je u drugi plan. Bol, otok i čekanje snimanja navili su crne misli da je u pitanju naprsnuće ligamenata, a to je potvrđeno posle analize stručnjaka. Sjajni momak iz Raške je junački sve prihvatio, kao veliki borac, a to je u protekle dve godine nastupajući za Zvezdu više puta pokazao. Prolio je krv, suze i znoj za uspehe, imao je peh da posle starta Drinčića bude duže na bolovanju, ali je ljubimac ‘Delija’ uvek ‘ginuo’ za klub. Tako je bilo i u sredu uveče, presekao je poslednju akciju a taj duel bio je koban.

Bitan šraf u sistemu Vladana Milojevića je sada na bolovanju, a posle dodatnih snimaka usledćiće operacija kod čuvenog doktora Marijana na klinici u Rimu. Tu su bili Darko Lazović i Marko Petković i uspešno su se vratili na teren. Prve procene su da Jovičić može da bude deo takmičarske ekipe od faberuara. Proces oporavka nije lak, mada je i zdravstvo napredovalo kod oporavka od ovakvih povreda.

Uz poruku ‘Bakuli’ da se uspešno oporavi i ponovo bude oslonac Zvezde za čitaoce HotSporta otkrivamo i jedan detalj. Pao je dogovor da posle revanša u Helsinkiju Jovičić pređe u Nim i tamo potpiše ugovor na četiri godine, pošto su prethodno klubovi postigli dogovor. Sudbina je tako htela i nije se dalo igraču da se preseli u Francusku, ali za ovakve fudbalske veličine ima vremena da stigne ‘ponuda iz snova’. Branko Jovičić je bez dileme to zasluđio i ostaje mu da bude jak i strpljiv, a poznat kao veliki navijač Zvezde podršavaće svoj klub do novih zajedničkih borbi i pobeda.

BRANKO JOVIČIĆ

Crvena zvezda

FOTO: Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter