FOTO: FK Partizan
in ,

PARTIZAN NA SPORTSKIM IGRAMA MLADIH: Stanojlović pozdravio nove fudbalske nade

Na terenima JP Ada Ciganlija svečano je završeno šesto Državno finale “Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije 2019“.

Preko 2000 mališana iz cele Srbije takmičilo se tokom nedelje u devet sportova, dok će pobednici od 15. avgusta učestvovati na Međunarodnom finalu u Splitu.

Specijalni gosti na ceremoniji zatvaranja bili su predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, osnivač Sportskih igara mladih g. Zdravko Marić, komesar za Evropsku politiku i pregovore o proširenju g. Johanes Han, državni sekretar Ministarstva omladine i sporta g.Predrag Peruničić, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije g. Božidar Maljković i dr.

Svečanost je posebno ulepšao i fudbaler FK Partizan Slobodan Stanojlović koji je pozdravio mlade fudbalere koji su nastupali u utakmicama za prvo i drugo mesto na turniru u malom fudbalu Koka-Kola KUP Srbije 2019.

– Pre nekoliko godina sam u Bjeljini učestvovao na Sportskim igrama mladih i danas ne samo da mi je bilo lepo,već sam evocirao i uspomene na taj period – rekao je Stanojlović i poslao poruku mladima:

– Deca treba da se okrenu sportu ne samo zbog takmičarskog duha koji se razvija na najlepši način na ovakvim druženjima, već što kroz regionalno takmičenje pokazujemo da sport ne zna za granice. Fer plej, zajedništvo, drugarstvo i zdrav sportski duh moraju biti imperativ među sportistima. FK Partizan je kroz našu školu i prvi tim pravi putokaz za razvoj mladih – rekao je Stanojlović.

FOTO: FK Partizan

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

BIZARNO: Sudija u sred utakmice otrčao sa terena – pravo u toalet! (VIDEO)

RISTIĆ POSLAO PORUKU ZVEZDAŠIMA: Jedva čekam da se vratim na velika vrata!