0
Domaći fudbal

Foto: Crvena zvezda

HS SAZNAJE: Zvezda prodala Ebisilija pa dovela novog vezistu, velika želja Terzića u crveno-belom dresu…

Objavljeno: 25.07.19 u 09:05

Izbor je pao na domaćeg igrača, ekstra talenta, a ostaje da u narednih nekoliko dana „padne“ dogovor dva kluba.

Sve ide po planu na takmičarskom polju, a kako to uvek biva prelazni rok donosi promene u sastavu Crvene zvezde, posle odlaska Lorenca Ebisilija potrebno je popuniti ‘roster’ u veznom redu.

Kako saznaje HotSport, odluka je pala da se angažuje domaći igrač i ekstra talenat Njegoš Petrović (20) iz Rada. Momak iz Krupnja, rodjen 1999. godine, prošao je sve mlađe selekcije reprezentacije Srbije (40 utakmica – 5 golova) i posle školovanja na Banjici i uspešnih nastupa za plavo-bele dobio je priliku da ostvari veliki korak u karijeri.

Petrović je poznat po dobroj organizaciji igre, duel igri sa dosta trčanja, što se uklapa u potpunosti u koncepciju trenera Vladana Milojevića. Sarađivao je uspešno u omladinskoj selekciji Srbije sa trenerom Milanom Kosanovićem i aktuelnim sportskim direktorom crveno-belih Mitrom Mrkelom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZVEZDAŠI, ŠTA KAŽETE NA ŽREB? Kuglice su Zvezdi ili Helsinkiju dodelile danski Kopenhagen ili velški TNS u trećoj rundi na putu ka Ligi šampiona.

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Sada ostaje da se Crvena zvezda i ‘građevinari’ dogovore oko obeštećenja, a nema sumnje da bi u narednom preiodu Njegoš Petrović trebalo da potpiše četvorogodišnji ugovor.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter