4
Domaći fudbal

TRENER RADA POTKAČIO ČUKU I PARTIZAN: Ma, ovo ima samo u Srbiji!

Objavljeno: 24.07.19 u 13:20

Direktor Superlige Srbije Vladimir Bulatović odložio je dva meča drugog kola Superlige Srbije na zahtev Čukaričkog i Partizana.

‘Brđane’ je čekalo gostovanje na Banjici, dok je Partizan trebalo da gostuje Javoru u Ivanjici. Dva tima su zatražila odlaganje kako bi imali više vremena da se pripreme za revanš mečeve sa Moldeom i Konasom. To je dobro naljutilo trenera Rada Bogdana Koraka, jer bi ‘građevinari’ za kratko vreme mogli dva puta da ‘odmaraju’ ne svojom voljom.

– Pitam se zašto smo počeli prvenstvo u julu, igrači su mogli duže da odmaraju! Uz poštovanje ekipama koje nas predstavljaju u Evropi, javno pitam – čemu odlaganje? Mi ostali, mogli smo da počnemo da igramo kasnije, samo njima godi rani početak – rekao je Bogdan Korak za ‘Sportski žurnal’.

Iskusni stručnjak smatra da je valjda trebalo konsultovati ostale klubove.

– Ni sam ne znam za šta spremam ekipu. Ko zna, kako ćemo, kad i po kojem vremenu igrati naredni duel. Daj bože da Partizan prođe Velšane i u narednom kolu igra sa turskom Malatijom ili slovenačkom Olimpijom. Ali, za nas to znači novo odlaganje – zabrinut je Korak.

Na kraju jasna poruka trenera Rada:

– Samo mi recite šta da radim sa igračima! Čini mi se da smo jedina država na svetu koja radi ovako nešto. Nije lako posle ovoga ni tempirati formu, sve naopako..

A, onda osvrtanje na konstataciju da je Ajaks odložio celo kolo Eredivizije u Holandiji.

– Da, ali Ajaks je igrao utakmicu za finale Lige šampiona sa Totenhemom – zaključio je Bogdan Korak.

Moramo priznati da se slažemo sa šefom stručnog štaba ‘građevinara’.

0
0

4 Komentara

  1. PA PRVO MOLDE NECE IGRATI NORVESKO PRVENSTVO! SHVATI OVO JE PRIORITET A AKO BAS HOCES DA IGRAS, IGRAJ SA VASOM ZVEZDOM PRIJATELJSKO BRATSKE KAO UVEK STO I IGRATE!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter