1
Evropske lige

NASTAVLJA SE SAPUNICA: Svi žele Sergeja, ali niko nije spreman da ga plati…

Objavljeno: 23.07.19 u 10:38

Sada već tradicionalno, letnja fudbalska saga odnosi se na Sergeja Milinković-Savića. Ponovo se spekuliše o njegovoj karijeri, ali Klaudio Lotito neće taj transfer nikome olakšati.

‘TutoMerkatoveb’ navodi da su se u trku za potpis srpskog veziste uključila ni manje ni više nego pet fudbalskih giganta. Za Sergejev potpis boriće se Mančester Junajted, Mančester Siti, Totenhem, Juventus i Pari Sen Žermen. Po medijskim natpisima čini se da je SMS najbliži Mančester Junajtedu, a da bi do tog transfera došlo potrebno je da Pol Pogba potpiše za Real Madrid.

Naš reprezentativac je postigao 31 gol uz 18 asistencija u 162 nastupa za Lacio. Izvesno je da gazda ‘nebeskoplavih’ neće prodati SMS-a ukoliko ponuda ne zadovolji njegove apitetite, a za našeg igrača Lotito traži između 80 i 100 miliona evra. Videćemo hoće li neko od pomenutih klubova isplatiti traženu sumu ili ćemo još jednom imati špansku sapunicu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter