7
Domaći fudbal

FOTO: AL HILAL FC

VELIKO POJAČANJE ZA NAPAD NA LŠ: Miloš Degenek u Zvezdi, ovo su svi detalji dogovora…

Objavljeno: 22.07.19 u 09:07

Crvena zvezda i Al Hilal postigli su dogovor oko pozajmice uz pravo otkupa na kraju sezone.

Kao što je HotSport najavio pre dva dana, Al Hilal je potvrdio u noći između nedelje i ponedeljka – Miloš Degenek se vraća u Crvenu zvezdu.

Pojačanje za poslednju liniju tima, sa kojim je igrao Ligu šampiona prošle sezone, stiže kao pozajmljeni igrač do juna uz pravo otkupa do februara za 1.500.000 evra.

Crvena zvezda će na ime plate mesečno Degeneku plaćati 35.000 evra. Takođe, kreće trka za još jedan ‘papir’ u narednih nekoliko sati.

Naime, crveno-beli imaju rok 24 sata pre evropskog meča da registruju novog igrača, a u toku dana sledi sređivanje administracije za UEFA kako bi štoper mogao da nastupi u dvomeču protiv Helsinkija.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Na tragu informacije: Darko Noveski i Mirko Marković

0
0

7 Komentara

  1. Drma,drma,drma,drma plovak,haaahaaaa,ovaj brze otud nego kad je odlazio,boli ga briga zvezda zaradila na njemu,on se veatio i tako u krug!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Da valja ne bi ga se otarasili,zvezdi je sve dobro sto je za dzabe,prodali ga debelo i sada ga vracaju i tako u krug sa celim igrackim kadrom,jedini klub u ivij srbiji koji se bavi ovim malverzacijama,kao sa boacijem prodali ga pa ga vratili i sada ga opet prodaju i tako u krug,mafija radi li radi,a vucka bas nesto zaboli ona stvar!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter