5
Domaći fudbal

FOTO: Miroslav Todorović / FK Partizan

PODELILI ‘ŽUTE KARTONE’: Zbog ovog ‘performansa’ navijača Partizana je prekinut meč u Inđiji (FOTO)

Objavljeno: 21.07.19 u 20:20

Meta su bile ‘Zvezdine sudije’, a kroz skandiranje se moglo primetiti i predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Slaviša Kokeza.

Navijači Partizana dva puta danas su prekidali meč protiv Inđije, a drugi prekid trajao je sedam minuta. Razlog je bio transparent koji je osvanuo na tribini, ali u sklopu svojevrsne koreografije pristalica crno-belih.

Uz pogdrno skandiranje predsedniku FSS Slaviši Kokezi istaknuta je poruka u kojoj je spomenut najveći rival, Crvena zvezda, i ‘njene sudije koje su opomenute’ od strane Grobara.

– Poslednja opomena za Zvezdine sudije! – pisalo je na transparentu uz pokazane žute kartone, zbog čega glavni arbitar Srđan Jovanović nije želeo da nastavi meč dok se sve ne ukoni sa tribine.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

5 Komentara

    • Ako su bile sudije naše to su radile perfidnije, a čini mi se da je vaš sudija koji je video ruku od skočnog zgloba i nije video onoliki gol aut uhapšen ili mi se čini.

      0
      0
      Odgovori
  1. „Poslenja opomena“ , a sudija i na ovoj utakmici sudio Partizanu drugi zuti koji to nije bio, a Indjiji nije dosudio bar u dva slucaja.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter