Zanimljivom akcijom u centru Beograda, Crvena zvezda je pozvala svoje pristalice da dođu na superligašku premijeru protiv Javora zakazanu za subotu od 20 časova.

Crveno-bele boje ukrasile su danas srpsku prestonicu, a povod je bila akcija kluba u okviru koje su zvezdaši nagrađivani ulaznicama za susret prvog kola superlige protiv Javora, ali i brojnim drugim zanimljivim nagradama iz Zvezdinog zvaničnog šopa.


Stotine zvezdaša koji su se našli u klupskim obeležjima u centru Beograda, od Hrama Svetog Save do Pobednika, nagrađeni su ulaznicama za utakmicu sa Javorom, ali i ulaznicama za meč sa Helsinkijem, majicama, kačketima, privescima, olovkama, slagalicama i portiklama.

Boje kluba dominirale su Slavijom, Terazijama, Knez Mihajlovom, a crveno-beli dan u Beogradu ukrasile su pesme zvezdaša od kojih je svako nagrađen prikladnim poklonom.

Na superligašku premijeru pozvani su i svi koji nisu bili u prilici da učestvuju u druženju zvezdaša, a svoje karte mogu obezbediti na blagajni stadiona sutra od 10 časova do početka utakmice po cenama od 300 dinara za sever, 400 za istok, 500 za zapad i 1.000 za VIP zapad.

FOTO: FK Crvena zvezda