3
Domaći fudbal

FOTO: Miroslav Todorović/FK Partizan

IZNENAĐENJE NA SPISKU: Poslat je spisak za Velšane, evo na koga računa Milošević!

Objavljeno: 19.07.19 u 18:01

Suprotno očekivanjima javnosti Partizan će u drugom kolu Lige Evrope igrati protiv Konah Kvej Nomadsa.

Narednog četvrtka od 19.30 Partizan će odigrati prvu utakmimcu u Evropi. UEFA je dobila spisak igrača na koje će Savo Milošević računati u narednom meču. Na njemu se nalazi i jedno neočekivano ime.

Na spisku se našao i Rikardo Gomeš, što je nesvakidašnje s obzirom da crno-beli žele da prodaju igrača. Podsetimo, za njega se interesuje Al Šarža iz Dubajia.

Na spisku se nalaze:

Vladimir Stojković, Filip Kljajić, Nemanja Stevanović, Nemanja R. Miletić, Periša Pešukić, Dominik Dinga, Bojan Ostojić, Igor Vujačić, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić, Aleksandar Šćekić, Saša Zdjelar, Milan Smiljanić, Zoran Tošić, Đorđe Ivanović, Aleksandar Lutovac, Sejduba Suma, Filip Stevanović, Ognjen Ožegović, Umar Sadik, Rikardo Gomeš.

Na B listi, na kojoj su igrači rođeni posle 1. januara 2000. godine nalaze se : Armin Đerlek, Lazar Pavlović, Strahinja Pavlović, Zlatan Šehović i Slobodan Stanojlović.

 

0
0

3 Komentara

  1. Treba nam Leo i Evi za ovaj tim i titula je naša! Ne prodavati najbolje igrače nipošto. Uprava da izmisli pare za polusezonu,kako zna i ume. Samo strpljivo. Dajte više tog Japanca,on je ozbiljan igrač….

    0
    0
    Odgovori
  2. Iskreno, najbolje je da ne prodaju ni Rikarda ni Kalabu, da sačuvaju tim, ev.i dodatno ojačaju pod hitno jednim krilnim napadačem i jednim igračem sredine terena i to obojica da budu ozbiljna pojačanja. Ako treba i da uzmu kredit i krenu svim silama na EL i titulu! Nema nam druge,samo tako,samo jako. Partizan mora nešto ozbiljno preduzeti,inače neće valjati.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter