0
Domaći fudbal

FOTO: FK Bežanija

BEŽANIJA POTVRDILA PISANJE HS: Istupamo iz Prve lige Srbije!

Objavljeno: 19.07.19 u 13:07

Nekada superligaš i učesnik evropskih takmičenja Bežanija odlučila je da zbog novih ‘nameta’ FS Srbije istupi iz druge lige.

Kao što je to HotSport najavio pre nekoliko dana, Bežanija je istupila iz Prve lige Srbije. Umesto nje će se u drugom rangu takmičenja igrati Kolubara iz Lazarevca. ‘Lavovi’ sa Bežanijske kose obratili su se javnosti saopštenjem i obrazložili zbog čega se sele rang niže. Saopštenje FK Bežanija prenosimo u celosti:

– Sada je i zvanično. Zbog novonastale situacije gde su klubovima nametnuti dodatni troškovi mi nismo u mogućnosti da zaokružimo finansijsku situaciju za sezonu 2019/20. Ne želimo da dugujemo ništa igračima, stručnom štabu, zaposlenima u klubu, savezu i naravno državi – ISTUPAMO IZ PRVE LIGE SRBIJE.

– Pokušavali smo da nađemo rešenje na raznim adresama kao i u opštini Novi Beograd(jedini smo klub u NB u saveznom rangu takmičenja) ali nigde nije bilo razumevanja. Mi kao klub nismo nikome dužni. Obaveze prema igračima, zaposlenima kao i državi su izmireni.

– Zbog manipulacija u javnosti i iznetih neistina dužni smo da kažemo da FK”BEŽANIJA” nikada nije pravila problem FSS ni po jednom osnovu.

Zahvaljujemo se svim prijateljima kluba koji su nam pomagali sve ove godine. Ovo nije kraj. Razvijaćemo našu školu i dočekati neko bolje vreme kada će naša BEŽANIJA ponovo igrati u Evropi – stoji u saopštenju Bežanije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter