2
Evrokupovi

KVALIFIKACIJE ZA LE: Neubedljivi Radnički eliminisan već na prvom stepeniku (VIDEO)

Objavljeno: 18.07.19 u 22:35

Fudbaleri Radničkog ipak nisu uspeli da nadoknade 0:2 iz prvog meča i eliminani su od Flore iz Talina remijem u revanšu na ‘Čairu’ – 2:2 (0:0).

Radnički je u prvom meču u Estoniji odigrao veoma loše, čak je Simo Krunić posle meča isticao da ga je sramota kako je njegov tim izgledao, ali ni na početku večerašnjeg revanša ‘meraklije’ nisu bile previše bolje i ofanzivne, iako im je to bilo preko potrebno.

Osim pokušaja sa distance Nemanje Tomića i Erika Jirke, kao i vrlo dobrog i za malo nepreciznog slobodnog udarca Saše Stojanovića u 30. minutu, nije bilo nijedne dobre uigrane akcije i prave prilike za gol Radničkog.

Nastavio je srpski tim da napada i u nastavku, ali jalovo i dugo Radnički nije uspevao da otključa ‘bravu’ gostiju. Sve dok konačno u 69. minutu nije uspeo da organizuje prvu pravu akciju i dođe do vođstva.

Aleksandar Todorovski je na desnoj strani dobio loptu, iz prve odlično centrirao, a na petercu ju je zahvatio Stefan Mihajlović i majstorski pogodio za 1:0.

(Izvor: youtube / HOT SPORT)

Međutim, posle 12 minuta stigao je hladan tuš. Akciju iz prekida odigrali su igrači Flore, ‘preskočili’ poslednju liniju Radničkog, Kusk je vratio loptu na peterac do Purga, a ovaj je lako postigao zlata vredan gol za Estonce.

Radnički je ponovo poveo već posle četiri minuta golom Čumića, ali to nije bilo dovoljno srpskom timu jer mu je bilo potrebno da postigne ukupno četiri gola, za šta je do kraja meča bilo premalo vremena.

Umesto Radničkog, sledeći gol dala je Flora i to iz kontre, a strelac je bio Lepik za konačnih 2:2.

Tako će na Flora ići na megdan Ajntrahtu iz Frankfurta, umesto Radničkog koji evropsku sezonu završava već na prvom stepeniku. Prerano…

Radnički – Flora 2:2 (0:0) – prvi meč 0:2
(Mihajlović 68, Čumić 84 – Pirg 80, Lepik 93)

Stadion ‘Čair’ u Nišu.
Sudija: Zbinjek Proske (Češka).

RADNIČKI: Knežević – Todorovski, L. Đorđević, Ostojić, S. Đorđević – Bondarenko, Batrović (od 59. Meleg), Stojanović – Jirka (od 73. Čumić), Tomić, Bojović (od 59. Mihajlović).

FLORA: Igonen – Kams, Kusk, Pirg, Jervald – Livak, Krejda, Ainsalu, Miler (od 66. Sinjavski) – Vasiljev – Sorga (od 78. Lepik).

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter