Defanzivac Zvezde sigurno preskače dvomeč sa Helsinkijem, a odluka Disciplinske komisije UEFA mogla bi da bude rigorozna zbog težine povrede igrača Suduve.

Teška povreda i prelom noge igrača Suduve Slabickasa, posle starta Marka Gobeljića u 60. minutu revanš meča na stadionu ‘Rajko Mitić’, bacio je svakako senku na prolaz Crvene zvezde.


Start defanzivca je bio je veoma grub, što ga je izbacilo sigurno iz narednog dvomeča sa Helsinkijem. U izveštaju sudije Adama Farkaša iz Mađarske detaljno je objašnjen start, i kako saznaje HotSport. da je igrač ‘prešao granicu grubosti’.

Snimak će pregledati tri člana Disciplinske komisije UEFA, a mogu da se očekuju, prema nekim stručnjacima – četiri do šest mečeva pauze.

– Sudija je postupio po pravilima i svakako slede sankcije za Gobeljića. Napravio je i grešku što nije svirao penal za Zvezdu, kada je bilo guranje Stojkovića. Arbitar je bio blizu i morao je da reaguje – kaže sudijski ekspert Dejan Nedić.

Crveno-beli imaju pravo da za mečeve sa prvakom Finske promene spisak igrača, a na njemu će se naći dva defanzivca Milan Gajić i Brazilac Žander. Jedno mesto je oslobođeno odlaskom Vujadina Savića u Apoel.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on