6
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

MILORAD VUČELIĆ OŠTRO KA FK I KK: Da ste odmah prekinuli!

Objavljeno: 16.07.19 u 10:44

Prvi čovek FK Partizan i SD Partizan Milorad Vučelić odlučio je da prekine sukob dva najveća kluba u crno-beloj porodici.

Mesecima u Humskoj tinja ‘rat’ između Fudbalskog i Košarkaškog kluba Partizan. Sve je počelo spekulacijama da bi pvi čovek KK Partizan Ostoja Mijailović mogao da preuzme funkciju predsednika FK Partizan. Posle toga malo-malo su se dešavali istupi u medijima u kojoj jedna strana napada drugi i obrnuto.

Konflikt želi da reši prvi čovek FK Partizan i SD Partizan Milorad Vučelić. On je poručio dvema stranama da se sa ‘prozivkama’ smesta prestane.

– To nije dobro, pogotovo kad se inicira iz Partizanovog miljea. Definitivno, nije dobra praksa i trebalo bi je prekinuti – poručio je Vučelić.

Inače, KK Partizan i njegov predsednim Ostoja Mijailović napadnuti su u emisiji ‘Partizanov vesnik’, dok je Ostoja Mijailović kasnije odgovorio FK Partizan u intervjuu na zvaničnom sajtu.

0
0

6 Komentara

  1. UGLEDAJTE SE NA RAD U
    K. K. PARTIZAN. PRAVI ZNALCI, PROFESSIONAL I.
    VAZURO, VUCELICU POVEDITE SVOJE VODJE I
    MARS IZ SVETINJE. VI STE
    PROTERALI SVE NAVIJACE.
    IMA SAMO STOTINAK KOJE
    PLACATE !! MARS BRE !!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter