5
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MARIN – BIO JE PENAL, BORJAN JE SPASILAC: Babić: Jurili smo gol po svaku cenu! Gobeljić: Prvi meč je najteži!

Objavljeno: 09.07.19 u 22:45

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da zatresu mrežu Suduve. U Beograd putuju sa ‘nulom’, ali ih čekaju verni navijači koji će biti velika podrška.

(Od specijalnog izveštača – Mirko Marković) 

Branko Jovičić je nakon meča naglasio da je svaki početak težak, pa tako i prvi meč nakon priprema.

– Imali smo svoje šanse i morali smo mnogo bolje da reagujemo. Čeka nas utakmica na našem stadionu i ovo je početak i sigurno će biti bolje i manje grešaka – rekao je Jovičić nakon meča.

Srđan Babić nakon meča analizirao je igru svog tima.

– Došli smo ovde da pobedimo, nismo uspeli da postignemo pogodak. U prvom delu smo kontrolisali utakmicu, a u nastavku smo im dozvolili da naprave neke šanse, a mi svoje nismo iskoristili. Jurili smo gol po svaku cenu, mogao je skupo da nas košta i ostaje nam revanš da pobedimo, poručio je Babić.

Ubedljivo najbolji pojedinac u meču Marko Marin istakao je saigrača kao ‘spasioca Zvezde’.

– Bio je ovo očekivano težak meč. Imali smo posed i najveći problem je što nismo dali gol, spasao nas je Borjan. Ipak, videćemo da nešto promenimo, pogotovo u završnici. Moramo bolje, moramo biti željni golova i da pokušamo da pobedimo pred našim navijačima. Kanjas je ušao sa klupe. Nije lako da se uklopiš odmah nakon dolaska. Remi nije toliko loš, igramo kući i idemo dalje. Po meni mislim da je bio penal pošto je lopta pogodila u ruku igrača Suduve – rekao je Marin.

Marko Gobeljić smatra da je Suduva bila u prednosti jer je kod njih prvenstvo u toku.

– Znali smo kako igra Suduva, igraju veoma čvrsto kod Kuće. Nismo odigrali kako treba i ne možemo da budemo zadovoljni, ali nam ostaje revanš. Nismo bili na nivou. Prvi meč je uvek najteži – poručio je Gobeljić.

0
0

5 Komentara

  1. Jesteb bio je penal, ali to može samo da vam se sudi u Superligi srbije gdje sudije sude penal kada prođe 15 minuta, a vi en postignete gol. Mislim da Sudova treba da se stidi jer vas nije napunila. nemate pojma, vi mislite da se svi sklanjaju kao Vojvodina, Surdulica, Spartak, Dinamo…

    0
    0
    Odgovori
    • Slusaj vamo glupane… Od ove sezone se sviraju takvi penali! Lopta se odbila od ispruzene ruke u kontra smer… Da je nije zakačio ubacio bi je Marin u peterac ka golu a tamo su cekali nekoliko zvezdinih igrača.. Tako da je uticalo onako da je sprečena opasna situacija. PENAL ČIST KAO SUZA

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter