0
Evropske lige

FOTO: Printscreen

AJAKS POČEO PRIPREME: Tadić na ‘prozivci’, ali čekaju ga dva evropska velikana…

Objavljeno: 08.07.19 u 17:34

Ajaks je počeo pripreme za novu sezonu, a na ‘prozivci’ se nisu našli samo reprezentativci iz Južne Amerike i Afrike.

Frenkija de Jonga više nema, on se preselio u Barselonu. Danas su se na ‘prozivci’ u Amsterdamu pojavili Matijas de Liht, Van de Bek, Dušan Tadić, ali i pojačanja Marin i Promes. Nije bilo reprezentativaca iz Južne Amerike i Afrike Davida Nereša, Taljafika, Hakima Ziješa, Onanae i Mazrauija.

‘Kopljenike’ bi uskoro mogli da napuste De Liht, Van de Bek i Ziješ. Direktor kluba Mark Overmars je rekao da Dušan Tadić ostaje da bude noisoc novog tima, ali…

Kako pišu italijanski mediji, Dušan Tadić je na meti Milana i Bajerna iz Minhena. Konkretnih ponuda još uvek nema, ali se one mogu očekivati u narednih desetak dana.

Dušan Tadić je imao ponudu Dalijana iz Kine gde je mogao da zaradi 14 miliona evra godišnje, ali nije želeo da karijeru nastavi na Dalekom istoku.

U slučaju da se Milan ili Bajern odluče za dolazak Dušana Tadića, to ne bi bila toliko skupa investicija, jer naš reprezentativac već ima 30 godina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter