1
Domaći fudbal

TUMBAKOVIĆ O PLASMANU NA EP: Teško ali ne i nemoguće! Selektor otkrio hoće li vratiti ‘prognane’!

Objavljeno: 07.07.19 u 17:20

Ljubiša Tumbaković je na klupi Srbije nasledio Mladena Krstajića. Navijači su velikim delom zadovoljni promenom, a posebno ih interesuje jedna stvar.

Navijači Srbije jedva čekaju da čuju hoće li selektor ‘pomilovati’ fudbalere koje je Krstajić otpisao iz reprezentacije. Na pitanje možemo li da se nadamo povratku Luke Milivojevića, Matije Nastasića i Marka Grujića, Tumbaković je u razgovoru za MaxBet Sport dao odgovor.

-Svako od nas ima svoj pristup, kako igri, tako i odabiru igrača. Grupa koja je igrala poslednjih desetak utakmica je grupa sa kojom trenutno raspolažemo. Na meni i mom stručnom štabu je da pogledamo tih desetak utakmica, kako seniorskog, tako i mladog tima, te da odaberemo 23 imena i da prilagodimo taktiku za njih. Nećete videti neka nova imena. Previše je malo vremena za velike rezove – rekao je Tumbaković.

Stručni štab na čelu sa Ljubišom Tumbakovićem prihvatio se posla i već radi na pripremi za naredne mečeve, a posebno za utakmicu sa Portugalijom.

– Ciljevi su postavljeni, ja sam ih samo nasledio. U ovih 15 bodova svaka selekcija vidi svoju šansu. Čak i Luksemburg Pokušaćemo da u ovih pet utakmica ostvarimo ovo što je u ovom momentu jako teško, ali ipak izvodljivo, a to je plasman na Evropsko prvenstvo – zaključak je Tumbakovića.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter