0
Fudbal

KAN: Alžir bez mnogo muke savladao Gvineju (VIDEO)

Objavljeno: 07.07.19 u 22:55

U drugom meču plej-of faze Kupa Afike sastali su se Alžir i Gvineja. Nominalni domaćin bez mnogo problema rešio je meč i slavio sa 3:0.

Već u 13 minutu prvi put su tresla mreža. Bagdad Buneđah je doneo vođstvo Alžiru, ali je njegov gol poništen zbog ofsajda. Isti igrač imao je veliku priliku i u 20. minutu. Primio je dugu loptu, raspalio je udarac, a lopta je prešla tik iznad prečke. Četiri minuta kasnije, Rami Bensebaini imao je dobru priliku, ali je njegov udarac bio lak plen za golmana Gvineje. U istom minutu Alžir je došao do vođstva. Jusev Belali je odlično primio loptu Buneđaja, smireno je odreagovao i poslao je u donji ugao.

Tek u 55. minutu ozbiljnije su pripretili gosti. Madi Kamara je je ispalio torpedo sa distance, a Rais Mbolji je odličnio reagovao. Kaznili su domaći brzo promašaj rivala. Ismael Benaser je poslao odličan pas sa leve strane, Rijad Marez uspeo je da uštopuje loptu i nakon driblinga stvori sebi šansu, a golman je bio bespomoćan.

Igrao se 86. minut kada je Alžir još jednom došao do gola. Jusef Atal je ukrao loptu nesmotrenom Fransoi Kamanu nakon prilike za kontru Atal pronalazi Adama Onuasa koji prelepom završnicom postavlja konačan rezultat.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter