Crvena zvezda će najzad uraditi zamenu kompletnog semafora koji se nalazio na južnoj tribini stadiona ‘Rajko Mitić’.

Počeli su radovi na zameni velikih ekrana na južnoj tribini i nadamo se da će najkasnije do meča drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona biti u upotrebi potpuno novi semafor. Postojeći će biti kompletno zamenjen. Radovi uveliko utoju tako da je polovina koju je činio stari “lampaš” praktično već skinuta, a druga polovina će biti vrlo brzo uklonjena, kako bi počelo sa potavljanjem konstrukcije novog, velikog ekrana.


Iako se razmišljalo o mogućnosti promeni lokacije semafora, odlučeno je da i dalje zvezdaši prate vreme, rezultat i strelce na utakmici na staroj poziciji u vrhu južne tribine. To mesto je postalo antologijsko, upravo na vrhu južne tribine stajala su, uz Zvezdino, ogromna imena evropskog fudbal, nezaboravne pobede i klub neće ništa manjati. Takođe, novi semafor će biti najmoderniji, poput onih na svim evropskim stadionima, a biće istih dimenzija kao i sadašnji.

– Semafor želimo već duže vreme da zamenimo i sada smo uspeli da odvojimo značajna sredsttva za kupovinu novog i zamenu straog. Poboljšavamo konfor naše publike u svakom segmentu i semafor je neizostavni deo toga. Želimo da svi zvezdaši imaju najbolji mogući pregled igre i rezultata u svakom trenutku, a novi semafor će to omogoćiti – objasnio je generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić.