0
Fudbal

Kup Nacija Afrike: Poslednji dan grupne faze bez mnogo uzbuđenja

Objavljeno: 02.07.19 u 23:26

Dobili smo konačan epilog u grupnim fazama Kupa nacija Afrike

Danas su na programu bili mečevi Grupe F i E, a za razliku od jučerašnjih mečeva možemo da kažemo da je bilo mirno veče u Egiptu. Gana i Mali će takmičenje nastaviti sa prvih pozicija, Gvineja će kao najbolji trećeplasirani tim na

Gvineja Bisau – Gana 0:2

U utakmici trećeg kola Grupe F Gvineja Bisau je upisala treći meč bez pobede (dva poraza i remi) te je i zvanično napustila dalji tok KAN. Gani je bilo dovoljno dva remija i pobeda uz gol razliku 4:2 da u plej-of ode sa prve pozicije. Nakon mirnog prvog poluvremena pauza je prijala Gani koja je preko Džordana Ajua povela. Fudbaler Kristal Palasa zatresao je mrežu u 46. minutu. Fudbaler Atletiko Madrida Tomas je u 72. minutu zatresao mrežu za konačnih 2:0. U obe sitvacije asistent je bio Baba Rahman.

Angola – Mali 0:1

Mali je bolje otvorio meč, imali su gosti nekoliko prilika, a golman angole bio je na visini zadatka. Odolevali su fudbaleri Angole sve do 37. minuta kada je Musa Dumbija dodao loptu Amadu Haidari na ivici šesnaesterca, a on je odlično reagovao i doneo prednost od 0:1 Maliju. Musa Marega je nakon mirnog drugog poluvremena u 90. minutu imao priliku da ugrozi gol domaćikna, a njegov udarac završio je kraj desne stative.

Grupa F

Benin – Kamerun 0:0

Gvineja Bisau – Gana 0:2 (0:0)
(Aju 46, Tomas 72)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa E

Angola – Mali 0:1 (0:1)
(Haidara 37)

Mauritanija – Tunis 0:0

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter