1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

HOTSPORT SAZNAJE: Evo kojoj ofanzivnoj ekipi je ponuđen Erik Jirka…

Objavljeno: 02.07.19 u 19:20

Najavili su iz Crvene zvezde da će Erik Jirka morati na pozajmicu kako bi se dokazao u srpskom fudbalu i bio na oku skaut službi crveno-belih…

Najavio je juče u Austriji Zvezdan Terzić da će mladi Slovak Erik Jirka na pozajmicu. Ne u inostranstvo, već u domaćem prvenstvu. Mediji su kao opcije pominjali Radnički iz Niša i Čukarički, a kako saznaje HotSport u igri je Vojvodina.

– Imamo ideju gde bismo ga poslali. Moramo da vodimo računama o detaljima. O karakteru ekipe i okruženja gde idu. Da li će taj tim imati dovoljan posed lopte, igrati napadački fudbal. Donećemo na kraju najbolju odluku – rekao je juče Zvezdan Terzić.

Vojvodina je za novog trenera dovela Nenada Lalatovića, čoveka koji ‘gaji’ upravo ultra-ofanzivan fudbal. Nema sumnje da bi Jirka u Novom Sadu mogao da pokaže sav svoj potencijal, ali takođe i Vojvodini su potrebna krila…

Videćemo šta donosi dan, a šta noć…

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter