3
Domaći fudbal

GOTOVO: Tomane je Zvezdin, ovo su uslovi…

Objavljeno: 02.07.19 u 17:13

Dugo očekivano pojačanje danas je potpisalo ugovor sa Crvenom zvezdom koja sada raspolaže sa tri veoma kvalitetna napadača.

Portugalac Tomane nije više na dugačkom štapu. Sada već bivši fudbaler Tondele prošao je lekarske preglede i potpisao je trogodišnji ugovor sa šampionom Srbije. U Crvenu zvezdu je stigao za veliko obeštećenje teško 800 hiljada evra.

Tomane ima 26 godina i proslavio se noseći dres Tondele za koju je na 69 utakmica postigao 23 gola i 13 puta je asistirao. Uspešan je bio i u Vitoriji iz Gimaraeša za koju je nastupao 85 puta i postigao je 12 golova. Van Portugalije nosio je dres Dujzburga i Panetolijakosa.

Portugalac je po ‘vokaciji’ napadač, ali Vladan Milojević ga može probati i po bokovima, hitar je i ima osećaj za asistenciju. Poznato je da je Crvena zvezda deficitarna na poziciji krila.

Kada je reč o samom napadu Vladan Milojević za sada može da računa na Ričmonda Boaćija, Milana Pavkova, Nikolu Krstovića i Tomanea.

Dolazak Tomanea u Zvezdu pomogli su Igor Lambulić i Rmandić, a na slici sa novim napadačem Crvene zvezde je i njegov menadžer Luis Miguel Pinja.

Na tragu informacije: Mirko Marković

0
0

3 Komentara

  1. Ko je ovoga selektirao? Mozda onaj koji je doveo kafua ebisilija,melega jirku ,oba beka…i mnoge druge?mora da je to neko ko mrzi zvezdu ili pera redar

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter