3
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

ZVEZDAN TERZIĆ: Pavkov ima novu milionsku ponudu, večeras stižu dva pojačanja! Ideja je bio Filip Mladenović, ali…

Objavljeno: 01.07.19 u 12:10

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić još jednom je imao opširan razgovor sa predstavnicima medija na pripremama u Austriji.

(Specijalni izveštač HotSporta iz Vindišgarstena – Mirko Marković)

Terzić je već imao obraćanje javnosti u prvim danima priprema, a desetak dana kasnije je ponovo prokomentarisao aktuelnosti iz transfer perioda, što navijače Zvezde i najviše zanima.

Najpre je rekao da Vujadin Savić i Filip Stojković nisu na transfer listi, već da im je samo rečeno da mogu da odu u slučaju dobre ponude.

Savićima ugovor i ne vidim što ne bi ostao. Njemu i Stojkoviću je rečeno ako budu imali nešto mogu da idu, a ako ostanu biće u konkurenciji. Ima želju, Milunović je neprikosnoven, tu su Babić i Pankov, koji je bio potreban – rekao je Terzić.

Otkrio je da Milan Pankov ima novu ponudu, ovog puta iz Francuske.

Pavkov je izrazio želju da ide, nije se u Kini dogovorio oko svojih uslova. To nas ne brine, imamo i druge ponude i ako ostane. Imamo ponudu iz Francuske od tri miliona i plata je niža u odnosu na Kineze. Ima ponuda iz Arabije i Emirata. Kada igrači osete da idu na silu, zadrzavanje nije dobro – istakao je Terzić.

Ponudu iz Francuske dobio je i Branko Jovičić.

– Ne može da ode nijedan igrač. Jovičić ne ide i imali smo ponudu od milion evra. Počinju kvalifikacije, a Kanjas je tek juče odradio trening. Niko od startera protiv Zenita ne može da ide, imali smo za Bena tri miliona, ali ne možemo prodavati pred start i nije tajming.

– Za Ebisilija imamo usmene ponude iz Arabije i Kine i kada budemo dobili ponude ide. Za Jirku i Vulića je dobro da idu na pozajmicu šest meseci u domaće klubove.

Nastavio je o golmanima.

– Golman Vasiljević ostaje u Zvezdi pošto mu je potreban rad, a Borjan i Popović su prve dve opcije.

Najavio je dva nova pojačanja za večeras.

– Večeras bi trebalo da dođu Tomane i Žander. Oteglo se malo i Tomane će biti licenciran za Suduvu. Žander isto dolazi, pošto je otpala priča sa Hafezom odlučili smo se za Brazilca.

Spomenuo je i da je postojala priča sa reprezentativcem Srbije, ali su finansije bile problem.

– Jedna od ideja bio je Filip Mladenović, ali je bila skupa opcija. Ne možemo samo sa jednim levim bekom i Rodić je tu. Imamo jak tim, očekujem potpunu dominaciju u Srbiji. Mislim da smo mnogo jači i sa mnogo više samopouzdanja ulazimo u kvalifikacije. Potrebna nam je sveža krv i zato dovodimo nove igrače – podvukao je Zvezdan Terzić.

0
0

3 Komentara

  1. Smradovi jedni isplatite vec jednom sve plate koje ste mesecima duzni Pavkovu zato decko nece ni da trenira vec visi stalno na bazenima i zbog vas zeli da pobegne iz Zvezde jer godinama ne moze da se izbori za prvog napadaca Crvene Zvezde stalno je rezerva drugima koji igraju preko veze mamini i tatini sinovi unistili Zvezdu…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter