4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezda odbila milionsku ponudu za Jovičića, ali igrač želi…

Objavljeno: 30.06.19 u 19:03

Nove informacije vezane za odlazak Branka Jovičića stižu iz Austrije, evo hoće li borbeni vezista napustiti Crvenu zvezdu…

Na adresu Crvene zvezde stigla je danas ponuda iz Francuske. Nim želi u svojim redovima zvezdinog ‘pit bula’ Branka Jovičića. Francuzi su spremni da Zvezdi plate milion evra.

Ipak, na prvu loptu uprava Crvene zvezde je ovu ponudu odbila kao nedovoljno dobru za igrača koji je veoma bitan za crveno-bele. Prosto se došlo do zaključka da je Branko Jovičić bitan za tim, što je pokazao juče protiv Zenita.

Ali… Kako saznaje HotSport, Branko Jovičić želi da se otisne u Francusku. Posle dve sjajne sezone u Zvezdi, dve šampionske titule i igranja u Ligi šampiona i Ligi Evrope, borbeni vezista želi da se oproba u jednoj od ‘liga petice’, a Francuska je sigruno izazov.

Očekuje se da Nim već sutra pošalje novu ponudu, nešto jaču, a videćemo kakav će tada odgovor dobiti od uprave Crvene zvezde. Podsetimo, crveno-beli su doveli Hosea Kanjasa koji igra na istoj poziciji kao i popularni ‘Bakula’.

Na tragu informacije: Mirko Marković

0
0

4 Komentara

  1. “Ipak, na prvu loptu uprava Crvene zvezde je ovu ponudu odbila kao nedovoljno dobru za igrača koji je veoma bitan za crveno-bele”. Bravo, za upravu! Jovičić bi nam mnogo nedostajao. pogotovo ona njegova česta inteligentna proigravanja Borjana sa sredine terena! On je veoma bitan za crveno-bele i zato su doveli Hoze Kanjasa da se uz njega obučava! Želim hitnu reakciju trenera Milojevića jer Bakula je veoma značajan šraf u sistemu Milojevića. Setimo se samo njegovog doprinosa uspesima Zvezde u grupnoj fazi LŠ, kada smo ostvarili istorijski uspeh zauzevši zadnje mesto u grupnoj fazi LŠ!

    0
    0
    Odgovori
    • Smješno je kako mediji pumpaju sa ponudama za igrače Crvene zvezde koje niko neće.Svima je u Evropi jasno kakvu su titulu osvojili, kakve su utakmice igrali i ništa ne može da popravi slučajan plasman Zvezde u LŠ i još slučajnija pobjeda protiv Liverpula u utakmici u kojoj je Zvezda imala jedina dva prava šuta na gol u svih šest utakmica grupne faze. Da ste zaista vrijedni pažnje imali bi ponude, ovako niko neće vaše vedete Marina, Boaćija, Bena Ebisilija, Sumailiju, Pavkova, Jovičića, Rodića, Stojkovića, Savića, Čaušića, Babića za koje ste skrcali milione. Sad ste doveli četiri nova stranca, a ni sa ovima ne znate šta ćete, pa se mjenjaju pravila takmičenja, pravila o igračima na dvojnu registraciju i posuđenim fudbalerima, samo da se udovolji vašem klubu i nagomilanom igračkom kadru, a dug raste li raste.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter