4
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

MITAR MRKELA: Pavkov se vraća, ali mi čekamo Tomanea! Jedna pozicija se ipak ne traži…

Objavljeno: 27.06.19 u 09:43

Kao ‘grom iz vedra’ neba grunula je vest da se Milan Pavkov nije dogovorio sa Kinezima i da se vraća nazad u Srbiju.

Od spceijalnog izveštača iz Vindišgarstena: Mirko Marković

Jutros je novinarima u Austriji povodom toga izjavu dao sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela. On je jasno stavio do znanja da je gorostasni napadač na prodaju i da se čeka dolazak Portugalca Tomanea.

Pavkov nije dogovorio lične uslove sa Đangsuom. To ne povlači ništa u vezi Tomanea i njega hoćemo da dovedemo. Moramo da reagujemo, a što se tiče Milana Pavkova ako dođe nova ponuda on može da ide. Štopera ne tražimo, a što se tiče levog beka pričamo sa kandidatima – rekao je Mitar Mrkela u Austriji.

Gde je zapelo oko Tomanea, bila je priča da će se priključii tokom priprema u Austriji?

– Oko Tomanea su bili problem papiri, a očekujem da se to povoljno reši u korist Zvezde ovih dana. Kako je najavljeno Hose Kanjas danas stiže u Vindišgarsten i priključiće se ekipi na pripremama – zaključio je Mrkela.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

4 Komentara

  1. Zašto bi išli, pa oni su uzdigli i podigli Zvezdu zadnjih pet godina. Da nabi terzić Pavkov i ostali davno bi otišli džabe iz Zvezde. Pavkov ako želi nek ide ako ne ravnopravan konkuriše za tim kao svi ostali. Trebalo bi da netrenira, a zagarantovano mu da bude starter, to hoćemo pa to je bilo do dolaska ove uprave

    0
    0
    Odgovori
  2. MITAR MRKELA: “Pavkov se vraća, ali mi čekamo Tomanea”! Iz ove prosto proširene rečenice se vidi koliko u Zvezdi cene Pavkova! Jedva ga su se oslobodili i ne računaju na njega, on slobodno može da ide kaže Mrkela, jedan iz plejade prosfesionalnih rušilaca Zvezde. Mrkela nije svestan da sa ovako katastrofalnom kadrovskom politikom i nedoraslim trenerom, ćemo sigurno ispasti iz kvalifikacija! Ali, kada ispadnema u paketu sa Milojevićem treba da odu i Terzić, Mijajlovič i Mrkela!

    0
    0
    Odgovori
  3. Kada bi nagovorili Baneta Ivanovića!!! On bi bio PUN POGODAK i smatram da moze jos sigurno 3 god. da odigra na visokom nivou

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter