4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN ILI ZVEZDA: Baneta Ivanovića pitali za koga od ‘večitih’ navija, evo šta je odgovorio…

Objavljeno: 25.06.19 u 22:05

U razgovoru za klupski sajt, novi kapiten Zenita iz Sankt Peterburga upitan je koji mu je od dva najveća srpska kluba bliži srcu.

Branislav Ivanović je dobio veliku čast da bude kapiten Zenita i sa trakom oko ruke će 29. juna povesti saigrače u duelu protiv Crvene zvezde u okviru priprema za novu sezonu.

– Imam 35 godina i nisam igrao protiv Partizana ili Crvene zvezde – rekao je on za klupski sajt Zenita, naravno, misleći na period od kada je napustio OFK Beograd.

Upravo kapiten Zvezde, Marko Marin, je juče izjavio da će pokušati da dovede Ivanovića u crveno-beli dres. Međutim, Bane u ovom intervjuu nije želeo da odabere stranu, makar ne dok je još uvek aktivan fudbaler.

– Zašto? Zato što je to moj narod, moja zemlja i uvek navijam za srpske klubove. Dok ne završim karijeru ne mogu da kažem za koga navijam, samo mogu da poručim da ću uvek ostati navijač reprezentacije Srbije – rekao je srpski as.

Ivanović ima 35 godina i istakao je da mu pripreme ne padaju teško.

– Godine uopšte nisu bitne. Kada sam imao 22, mislio sam da je to najteži period i da će postati lakše kada steknem iskustvo. Onda sam postao iskusan, onda sam i sazreo i sve je isto. Samo sam srećan zbog toga što u ovim godinama mogu da uradim sve što je potrebno“.

Zenit će igrati u Ligi šampiona naredne sezone, a Bane se nada da neće imati samo epizodnu ulogu.

– Mislim da imamo šta da pokažemo. Motivacija će nam biti ogromna. Da, mnogi među nama nemaju takvo iskustvo, ali to može biti nadoknađemo motivacijom. Zamislite sebe u Evropi, pred svojim navijačima… To je san koji sanjaju svi igrači. Naravno, mnogo će zavisiti od naše pripreme, ali nadamo se da nećemo biti u Ligi šampiona samo zbog statistike – podvukao je Branislav Ivanović.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

 

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

4 Komentara

  1. Bane je zVEZDAS, cim se STIDI DA JAVNO KAZE ZA KOGA NAVIJA, za razliku od Grobara koji to sa PONOSOM I CASCU ISTICU .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter