3
Domaći fudbal

ZVEZDA – KLUŽ (POLUVREME): Crveno-beli imaju igru, izostala završnica u prvom delu!

Objavljeno: 22.06.19 u 18:31

Crvena zvezda pred sobom ima težak ispit protiv Kluža.  Za sada se čini da crveno-belima nedostaje malo sreće. Crvena zvezda – Kluž 0:0

(Od specijalnog izveštača iz Vindišgarstena Mirka Markovića)

Odlično izdanje Crvene zvezde u prvom poluvremenu, nedostajalo je malo sportske sreće crveno-belima koji su mogli na poluvreme uz ubedljivu prednost. Evo kako se odvijala igra u prvih 45. minuta. Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović došao je na tribine u pratnji poslovnog direktora Stefana Pantovića . Ivanić je poslao loptu ka Jovančiću, a Peteleu je u poslednjem trenutku blokirao njegov udarac. U sedmom minutu zapretili su i gosti, a golman Popović je uhvatio živu loptu.

Foto: Mirko Marković

Nakon atraktivnog dodavanja Jevtovića izašao je Milunović sam pred golmana, šutirao iz prve, ali nije bio dovoljno precizan.

U 25. minutu šut je oprobao Mimrko Ivanić. Napravio je sebi prostor, a potom raspalio sa distance. Čuvar mreže gostiju uspeo je da odbije loptu dalje od svog gola.

Najbolju priliku imala je Zvezda u 32. minutu. Boaći je ukrao loptu defanzivcu Kluža, majstorski je našao Jovančića, a on se spetljao ispred gola protivnika. Lak posao za golmana gostiju.

Još jednom je Marin pokazao da ima neverovatan pregled igre, odlično je proigrao Dušana Jovančića, a Arlauskis je još jednom bio na visini zadatka i odlično je reagovao.

0
0

3 Komentara

  1. Samo vi tetošite Zvezdu i podgrejavajte ego Milojeviću napisima o sjajnoj partiji Zvezde! Time samo činite medveđu uslugu Zvezdi! Igra Zvezde nije ličila na ništa! Sa ovakvom dekadentnom igrom nemamo nikakvih šansi mu kvalifikacijama! Ne zna se u kojem delu tima je više škripalo! Ovo je dokaz da Milojević nije sposoban da napravi jednu brzu igru sa najboljim igračima od postojećih, jer njemu i dalje igraju lični ljubimci a to ne može tako! Zvezda je ozbiljan kluba sa ozbiljim pedigreom i ne smee neki nesposoban pojedinac da je izvrće ruglu! Sa ovakvom igrom nemamo šansi u kvalifikacijama!

    0
    0
    Odgovori
  2. Rodić 0,vezni fudbaleri se kriju od lopte, opet vraća je lopte, spori protok, Bena prodati, dovesti veznjaka agresivnog na lopti i dobar u distribuciji, Čaušić 0,Noaći dobar

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter