6
Fudbal

Ne piše se dobro reprezentaciji Srbije. Nad Nemcima imamo do sada jedan remi i poraz, ali se večeras neće ostvariti 'treća sreća' krilatica. 

EURO U-21: Gori Tviter! Navijači opravdano nezadovoljni, dvojica igrača posebno na udaru! (TVITOVI)

Objavljeno: 20.06.19 u 21:47

Ne piše se dobro reprezentaciji Srbije. Nad Nemcima imamo do sada jedan remi i poraz, ali se večeras neće ostvariti ‘treća sreća’ krilatica. 

Srpski fudbaleri poniženi su tokom prvih 45. minuta, a Tviter zajednica opravdano je besna na naše fudbalere. 

 

Iako je Srbija pretila preko njega na početku, na udaru navijača našao se Radonjić:

Nije pošteđen ni Pantić

Navijači smatraju da je jedini sinonim za uspeh srpskog fudbala uništen.

Ipak, svetla strana jeste matematika našeg proslavljenog voditelja.

0
0

6 Komentara

  1. Vidim da ganciji optuzuju Pantica a ne vide sta njihova rupa nad rupama zvana Babic radi….! Dodajte mu fulera Racica i eto vam. I jos nesto kao dodatak na ovo…. U sustini i definitivno, glavni i odgovorni je Corovic Goran! Izgorio, a corav! Moralo se ovo desiti, to vidje svako ko ima dve, ne trebajui tri ciste za to. Ni jednog klasicnog zadnjeg veznog izgraca, a igras protiv Nemaca! Kako je samo taj trener glupan mogao to uraditi!?
    Zao mi je momaka ,oni su ipak zrtvovali leto i odmor da bi igrali U21 Euro a sve je otislo do djavola. Djorovic odmah da podnese ostavku a igraci da shvate dabez ozbiljnog pristupa nema igre ni reultata. Oni su dobri igraci, ali Dorovic nije napravio i „ztegao“ tim.
    Tuzan sam,bas sam tuzan….

    0
    0
    Odgovori
  2. Sadržaj komentara zavisi od klupske pripadnosti,onih koji komentarišu.Iz aviona se vide“rupe“.Očigledno se zna ko mora da igra.

    0
    0
    Odgovori
  3. O CEMU MI PRICAMO,PA SVIMA JE JASNO STA JE OVO,IGRAJU MENADZEROVI IGRACI I KOKEZOVI,ZIVKOVIC DECKO JE PUKAO SA FUDBALOM IMA STOMAK DO ZUBA ON JE NAJGORI,A TREBA GA PRODATI,RACIC PA TO JE NAJGORI IGRAC U ZADNJIH 20 GOD U ZVEZDI,TERZA GA UTURI SVAKA MU CAST,GAJIC MILI BOZE TERZO PRODAJI DOK JE VREME,ZULE JE ZA NJEGA MESI,LUKIC NULA VELIKA,BOGOSAVAC POKUSAVA ALI TESKO,SUSTINA FUDBALA JE SADA BRZINA A NE VISINA,IMAMO IGRACE KOJI SU SPORI KO PUZEVI,JEDINO RESENJE ZA FUDBAL U SRBIJI JE DA KOKEZA ODE,JER ON DOVODI TRENERE KOJI CE STAVITI U EKIPU IGRACE SA JAKIM MENADZERIMA I NA KRAJU DJOROVIC DALEKO TI LEPA KUCA OD ZVEZDE NULA SI OD TRENERA I COVEKA

    0
    0
    Odgovori
    • Ak9 selektor nemacke pre utakmice kaze da ne vidi nikakav sistem u igri Srbije onda je to tako sigurno.Mi nemamo sistem,nemamo taktiku,nasi igrace ne znaju sta rade i gde da trce,gde da se postave,kome da daju pas.Uhvate loptu pa je dave dok ne pridju 3 protivnicka igraca pa onda naravno izgube loptu i primamo go.Nas problem je sto se u Srbiji trenerske licence dele sakom i kapom!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter