0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POZNAT PLAN PRIPREMA: Partizan protiv francuskog velikana…

Objavljeno: 18.06.19 u 22:43

Fudbaleri Partizana u petak se sele na Zlatibor, a početkom jula sledi seldiba u Sloveniju na završnu fazu priprema pred start prvenstva Srbije i kvlafikacija u Ligi Evrope.

Crno-beli će na Zlatiboru odigrati samo jedan prijateljski meč i to protiv podgoričke Budućnosti 25. juna u Užicu. Partizan se u Beograd vraća 27. juna, a 30. juna sledi put u Republiku Srpsku na prijateljski meč sa Zvijzdom 09 u Ugljeviku.

Osvajač Kupa Srbije se na Pohorje seli 2. jula i ostaće sve do 14. jula. Prvi rival 3. jula biće slovenački drugoligaš Rogoška, a tri dana kasnije sledi duel sa Olimpijom. Meč će biti odigran na stadionu ‘Stožice’ u Ljubljani.

Najjaču proveru četa Save Miloševića imaće 10. juna kada je rival francuski velikan Bordo. Meč će biti odigran u Austriji, tačnije gradu Klagenfurtu, koji se nalzi na pola puta od baze Partizana do baze ‘žirondinaca’.

Dan pred povratak u Beograd – 13.jula, Partizan će odigrati i poslednji meč u drugoj fazi priprema i to protiv mađarskog Pakšija, osmoplasiranog tima u šampionatu pomenute zemlje.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter